logo liikuttava.fi

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

 • Liikuttavalla pidettävät 5-15 kerran pienryhmäkurssit pitävät sinut liikkeessä ympäri vuoden. Uudet ryhmät alkavat elokuussa, ilmoittautuminen ryhmiin käynnissä!
 • Tarjolla myös monipuolisia workshopeja ja muita liikunnallisia tapahtumia ilman pidempää sitoutumista
 • Yksityistunteina Liikuttava:lla neljän kerran workshop, oma viikoittainen treeni, yksittäinen tunti tai kuntovalmennus omalle kaveri-, työ- tai treeniporukalle! Tilauksesta ohjausta myös muualla!
 • Henkilökohtaista kuntovalmennusta läpi vuoden! Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää
 • Liikuttava on myös Facebookissa!

ELOKUUSSA

 • PIKAHUOLTO tiistaina 21.8 klo 18-19.30 Pikahuoltoa kesällä jumittuuneelle keholle. Ohjattu puolitoistatuntinen dynaamista ja syvävenyttelyä koko keholle. Hinta 10 euroa. Huollon ohjaa Liikuttavan oma Personal Trainer Satu Rintamäki. Ilmoittautumiset: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot.

SYYSKUUSSA

 • NISKA VAPAAKSI KURSSI perjantaisin 7.9-12.10 (ei 21.9) klo 17.00-18.15. Kipeytyykö niskasi jatkuvasti? Kärsitkö päänsäryistä? Tule kokeilemaan viiden kerran kurssia, jolla opit lisäämään kehosi liikkuvuutta ja vähentämään jännittyneisyyttä. Kun koko keho voi paremmin, niin niska ja pääkin kiittää! Kurssin sisältö perustuu PhysioPilatekseen sekä kehon ja mielen yhdistävään fysioterapiaan. Kurssin hinta 69 euroa maksetaan ensimmäisellä kerralla käteisellä tai kortilla. Ilmoittaudu 31.8.2018 mennessä annika(at)aitoliike.fi tai 040 735 6750! Kurssille otetaan max 12 hlöä. Ohjaajana fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja Annika Uutela.
 • PITKÄ YIN perjantaina 14.9 klo 19-21. Tuntuuko että Yin jooga tunti loppuu usein kesken ja olisi ihana jatkaa vielä pitkiä venytyksiä rauhallisen musiikin tahdittamana? Sukeltaa vielä vähän syvemmälle Yin joogan maailmaan? Ei hätää sillä nyt sinulla on mahdollisuus tulla nauttimaan pitkistä ja lempeistä Yin venytyksistä kokonaisen kahden tunnin ajaksi... Tai jos et ole ennen ollut joogassa ja haluaisit kokeilla, sopii tämä kaksituntinen aivan hyvin myös ensikertalaiselle. Yin jooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, kehon liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Ota mukaasi rennot, lämpimät vaatteet ja vesipullo. Salista löytyy matot ja viltit. Workshopin ohjaa RYT 500 joogaopettaja Eeva-Maria Pasonen. Hinta 30 euroa ja se maksetaan ennen workshopin alkua tilille tai paikan päällä liikuntaeduilla (mm. Smartum, Tyky, Sporttipassi). Sitovat ilmoittautumiset 7.9 mennessä Liikuttavan Satulle: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa kurssin jollain liikuntaedulla. Mikäli sinulla on kysyttävää workshopin sisällöstä, ota yhteys Eevaan: 050 3571795
 • PHYSIOPILATESTA SYNNYTTÄNEILLE sunnuntaisin 16.9-14.10 ja 18.11-16.12 klo 11.00-12.15. PhysioPilates on fysioterapeutin ohjamaa pilatesharjoittelua. Tämä ryhmä on tarkoitettu synnyttäneille äideille ilman vauvan mukana oloa. Ohjaajana PhysioPilates ohjaaja, äiti ja yleisurheilustakin tuttu Elina Torro. Hinta 65€/ryhmä, maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Sitovat ilmoittautumiset syyskuussa alkavaan ryhmään 9.9 mennessä Liikuttavan Satulle: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa kurssin jollain liikuntaedulla. Lataa esite tästä
 • LIIKUTTAVA RASKAUS - WORKSHOP ODOTTAVILLE ÄIDEILLE perjantaisin 21.9-5.10 klo 18.30-20.00. Kuinka nauttia liikunnasta ja huolehtia muuttuvasta kehosta raskausaikana? Tämä kolmen kerran workshop koostuu ohjeista ja harjoitteista, jotka auttavat kehoa kestämään raskauden mukanaan tuomat muutokset ja palautumaan synnytyksestä. Ohjaajana PhysioPilates ohjaaja, äiti ja yleisurheilustakin tuttu Elina Torro. Hinta 55€, maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Sitovat ilmoittautumiset 14.9 mennessä Liikuttavan Satulle: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa kurssin jollain liikuntaedulla. Lataa esite tästä
 • YIN&YANG JOOGA lauantaina 22.9 klo 10.30-12.30,Yin & Yang joogatunti on kokonaisvaltainen hyvänolon tunti jossa yhdistyvät dynaaminen ja voimakas yang energia ja rauhallinen, tasapainottava yin energia. Tällä tunnilla avataan kehoa ensin virtaavalla flow- harjoituksella joka vahvistaa ja nostattaa lämpöä. Virtaavan alkulämmittelyn jälkeen antaudutaan pitkille yin venytyksille palauttavan loppurentoutuksen kera. Tunnilla saat liikettä koko keholle selkärangasta niveliin. Tuntiin kuuluu myös vahvistava core-osuus. Venyttelevässä osuudessa poraudutaan syvemmälle, tiukkoihin sidekudoksiin. Tunti on kokonaisvaltaisesti hyvää oloa ja energiaa tuottava. Tunti sopii kaikille joogaajille ensikertalaisista kokeneempiin. Raskaana oleville tuntia ei suositella. Lämpimästi Tervetuloa mukaan ♥ Kurssin ohjaa RYT 500 joogaopettaja Eeva-Maria Pasonen. Hinta: 30€ ja se maksetaan ennen workshopin alkua tilille tai paikan päällä liikuntaeduilla (mm. Smartum, Tyky, Sporttipassi). Ilmoittautumimen: Sitovat ilmoittautumiset ,15.9 mennessä Liikuttavan Satulle: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa kurssin jollain liikuntaedulla.

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Syksyn 2018 pienryhmien aikataulu ajalla 23.8-13.12.2018

Tuntikuvaukset:

Iltaryhmät:

Kuntopiiri 15x: maanantaisin klo 17.10-18.10 (täynnä) ajalla 27.8-10.12 (ei viikolla 42) ja torstaisin klo 17.30-18.30 (tilaa) ajalla 23.8-13.12 (ei viikolla 42 ja 6.12)

Tehokas matalan kynnyksen lihaskuntotunti, jossa treenataan erityylisin kiertoharjoitteluin joko eri välineitä tai oman kehon painoa hyödyntäen. Kaksi peräkkäistä kertaa ovat aina samantyylisiä ja liikkeistä on tarjolla eri versiot, jotta jokainen saa kunto- ja taitotasoonsa sopivan treenin. Jos ei tule lähdettyä salille omatoimisesti, niin tule tekemään valmiiksi suunniteltua lihaskunto-ohjelmaa ohjaajan opastuksessa ja valvonnassa sekä mukavan pienryhmän kannustaessa. Tämä piiri on kaiken lisäksi vielä todella monipuolista ja hauskaa. Lihaskestävyyttä, voimaa ja aerobista kuntoa - liikkuvuutta unohtamatta. Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

Vinyasa Flow jooga: maanantaisin klo 18.20-19.20 (tilaa) ajalla 27.8-10.12 (ei viikolla 42)

Vinyasa jooga on dynaaminen joogalaji, jossa hengitys ja liike yhdistyvät ja synnyttävät näin virtaavan harjoituksen. Vinyasa harjoitus tuottaa lämpöä kehossa, kehittää voimaa, kestävyyttä, joustavuutta ja notkeutta. Vinyasa harjoitus lisää fyysisen voiman lisäksi myös mielen lujuutta ja rauhoittumista tähän hetkeen. Tunti on fyysinen mutta harjoitus tehdään aina lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Sopii kaikille paitsi raskaana oleville. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Tuntien sisältö ja harjoutussarjat vaihtelevat eri teemoin. Ota mukaasi oma juomapullo ja iloista mieltä, joogamaton saat tarvittaessa lainaan Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Hinta 150 eutoa, sis. 15 kertaa.

Yin jooga: maanantaisin klo 19.30-20.40 (täynnä) ajalla 27.8-10.12 (ei viikolla 42)

Yin jooga on rauhallinen, palauttava ja helppo joogalaji, jossa lihasten sijasta venytetään sidekudosta. Jooga-asanoissa viivytään pidempään (useita minuutteja) ja näin edistämme sidekudosalueitten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisesti lantion ja ristiselän alueella johon yin harjoitus eniten vaikuttaa. Fyysisen harjoituksen lisäksi yin jooga on voimakas mielenharjoitus joka auttaa meitä pysähtymään ja antaa voimaa stressaavassa ja kiireisessä elämäntilanteessa. Tunti sopii kaikille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Ota mukaasi vesipullo ja halutessasi oma matto/viltti/joogablokki, joogamaton ja viltin saat tarvittaessa lainaksi myös Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

PhysioPilates 15x: tiistaisin klo 19.20-20.30 (täynnä) ajalla 28.8-11.12 (ei viikolla 42)

PhysioPilates on fysioterapeutin ohjaamaa pilatesharjoittelua. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. PhysioPilates-harjoittelu sopii kaikille pilateskokemuksesta tai terveysongelmista riippumatta. Ohjaaja antaa tunnilla vaihtoehtoisia tapoja liikkeiden suorittamiseen. PhysioPilates-harjoittelu sopii erinomaisesti kehonhuoltomenetelmäksi muun liikuntaharjoittelun oheen. Tunnit ohjaa fysioteraputti ja PhysioPilates ohjaaja Annika Uutela. Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 150 euroa, sis 15 kertaa.

Core&Kuula 15x: torstaisin klo 18.45-19.45 (täynnä) ajalla 23.8-13.12 (ei viikolla 42 ja 6.12)

Näillä tunneilla keskitymme pilatestyylisiin, keskivartalon tukea lisääviin liikkeisiin sekä käytämme kahvakuulia monipuolisesti erilaisissa voima-, liikkuvuus-, kestävyys- ja kehonhallintaharjoitteissa. Joka tunti on vähän erilainen, etenemme kevään aikana progressiivisesti kohti haastavampia harjoitteita. Näille tunneille voi tulla ilman aiempaa pilates- tai kuulaharjoittelukokemusta. Kaikille löytyy oma tapa harjoitella. Näillä tunneilla saat varmasti tukea keskivartaloon, lihaskestävyyttä, liikkuvuutta sekä myös aerobista kuntoa kehitettyä. Mukaan oma juomapullo ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. HInta 150 euroa, sis 15 kertaa.

CrossCore 15x: sunnuntaisin klo 17.00-18.00 (tilaa) ja 18.10-19.10 (täynnä) ajalla 26.8-9.12 (ei 14.10).

Kehonhallintaa, voimaa ja tasapainoa kehittävä tunti, jossa pääosin treenataan katosta roikkuvien CrossCore -voimanarujen avulla. Monipuolisia voima-, tasapaino-, ja liikkkuvuusharjoitteita tarjolla eri liikevariaatioin kaiken tasoisille liikkujille. Tule ja haasta itsesi vähän erilailla, mihin olet ehkä tottunut! Kausi aloitetaan tekniikan kertauksella, eli mukaan voit tulla, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta CrossCore treeneistä! Ota Core haltuun ja tule testaamaan narut! Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

UUSI: Pilates&Venytely 15x: sunnuntaisin klo 19.20-20.30 (täynnä) ajalla 26.8-9.12 (ei 14.10)

Näillä tunneilla avaamme ja vahvistamme kehoa erilaisilla pilates- ja venyttelyliikkeillä. Teemme harjoitteet matolla rauhalliseen tahtiin. Käytämme oman kehon lisäksi välineinä mm. kuminauhoja, pilates- ja hierontapalloja sekä pilatesrullia. Nämä tunnit ovat kaikille sopivaa kehonhuoltoa ja kehon syvien tukilihasten vahvistusta, mitään ennakkotietoja ei tarvita. Tunnilla on tarjolla vaihtoehtoisia liikkeitä ja jokaiselle löytyy varmasti hyvä tapa parantaa omaa hyvinvointiaan. Mukaan oma juomapullo, kaikki välineet löytyvät Liikuttavalta lainaan tunnin ajaksi. Huom. tunnin kesto 70 min. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

ILTARYHMIEN HINNAT: 150 euroa/kausi

Lihaskuntoa vauvan/lapsen kanssa:

BabyLiikkis 6x: tiistaisin klo 10.30-11.30 1. jakso 4.9-9.10, 2. jakso 23.10-27.11.

BabyLiikkis on vauvan (3-12kk) ja äidin yhteinen liikuntatuokio. Tunnit koostuvat ohjatusta alkulämmittelystä, äidin lihaskuntoliikkeistä, joissa vauva on mukana tai lihaskuntoliikkeitä tehdään eri välineitä ja oman kehon painoa hyödyntäen sekä loppuvenyttelystä ja lantionpohjan harjoitteista. Tunneille voi tulla myös ilman lasta. Tunnit toteutetaan kuuden kerran jaksoissa, hinta 59 euroa/jakso. Ohjaajana Satu Rintamäki.

Liikkis 6x: tiistaisin klo 9.00-10.15 1. jakso 4.9-9.10, 2. jakso 23.10-27.11.

Liikkis tunneille voit tulla lapsen kanssa treenaamaan. Aikuinen on vastuussa omasta lapsestaan ja treenistään mutta ohjaaja auttaa lasten hoidossa ja opastaa oikeissa liiketekniikoissa. Treeniaikaa on yhteensä 75 minuuttia. Tunti aloitetaan yhteisellä alkulämmittelyllä, jonka jälkeen aikuiselle on tarjolla harjoitteluohjelma, joissa lapsi voi olla joko mukana tai liikkeet tehdään ilman lasta. Voit halutessasi tehdä myös omatoimista treeniä. Tunnit toteutetaan kuuden kerran jaksoissa, hinta 59 euroa/jakso. Lastenhoitaja/ohjaaja Satu Rintamäki.

UUSI: BabyPilates 6x: keskiviikkoisin klo 9.30-10.30 1. jakso 5.9-10.10, 2. jakso 24.10-28.11.

BabyPilates on vauvan (3-12kk) ja äidin yhteinen liikuntatuokio, joka auttaa äitiä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä sekä luo vuorovaikutusta äidin ja vauvan välille. Tunnit koostuvat matolla tehtävistä pilatestyylisistä avaavista ja vahvistavista harjoitteista. Tunneille voi tulla myös ilman lasta. Tunnit toteutetaan kuuden kerran jaksoissa, hinta 59 euroa/jakso. Ohjaajana Satu Rintamäki

 

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN: Ilmoitathan ryhmän/ryhmät, johon ilmoittaudut, nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi Satulle joko puhelimitse: 040-7005210, sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Satulta voit kysyä myös lisätietoja ryhmistä. Tunnit toteutetaan 6-12 henkilön pienryhminä.

POISSAOLOT JA KERTAMAKSU: Jos et joku kerta pääse osallistumaan omaan ryhmääsi, voit päästää jonkun tuttusi liikkumaan puolestasi tai tulla korvaamaan tunnin jossain muussa treeniryhmässä, jossa on tilaa. Pienryhmässä mukana olevat voivat tulla myös muille tunneille extratreeneihin kymmenen euron kertamaksulla. Jos paikkoja on vapaana voi myös muut kuin ryhmissä olevat käydä tunnilla 15 euron kertamaksulla. Kysy vapaita paikkoja tunneilta suoraan Satulta puhelimitse: 040-7005210.

"Liikuttavan tunnit ovat huippuhyviä!" - Mikset sinäkin kokeilisi?