logo liikuttava.fi

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

 • Kevään pienryhmäkurssit jatkuvat Liikuttavalla huhtikuun loppuun. Ilmoittautuminen kesän ryhmiin alkaa huhtikuussa.
 • Yksityistunteina Liikuttava:lla neljän kerran workshop, oma viikoittainen treeni, yksittäinen tunti tai kuntovalmennus omalle kaveri-, työ- tai treeniporukalle! Tilauksesta ohjausta myös muualla!
 • Henkilökohtaista kuntovalmennusta läpi vuoden! Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää
 • Liikuttava on myös Facebookissa!

HUHTIKUUSSA

 • YIN&YANG -jooga workshop lauantaina 14.4. klo 10.30-12.45. Yin & Yang jooga workshop on kokonaisvaltainen hyvänolon kokonaisuus jossa yhdistyvät dynaaminen ja voimakas yang energia ja rauhallinen, tasapainottava yin energia. Tässä workshopissa avataan kehoa ensin virtaavalla flow- harjoituksella joka vahvistaa ja nostattaa lämpöä. Virtaavan alkulämmittelyn jälkeen antaudutaan pitkille yin venytyksille palauttavan loppurentoutuksen kera. Workshopissa saat liikettä koko keholle selkärangasta niveliin. Kokonaisuuteen kuuluu myös vahvistava core-osuus. Venyttelevässä osuudessa poraudutaan syvemmälle, tiukkoihin sidekudoksiin. Yin&Yang workshop on kokonaisvaltaisesti hyvää oloa ja energiaa tuottava. Jos aineenvaihduntasi on tukossa ja kaipaat pientä boostia päivääsi niin tämä on varmasti sinua varten. Yin & Yang workshopin jälkeen olo on tasapainoinen, mieli rauhallinen ja loppupäivä sujuu taatusti leppoisammin. Workshop sopii kaikille joogaajille ensikertalaisista kokeneempiin. Raskaana oleville ei suositella. Workshopin ohjaa RYT 500 joogaopettaja Eeva-Maria Pasonen. Hinta: 25€ ja se maksetaan ennen workshopin alkua tilille tai paikan päällä liikuntaeduilla. Sitovat ilmoittautumiset 7.4 mennessä Liikuttavan Satulle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai yhteydenottolomakkeella. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa workshopin jollain liikuntaedulla. Mikäli sinulla on kysyttävää workshopin sisällöstä, ota yhteys Eevaan: 050 3571795. Lämpimästi Tervetuloa mukaan ♥
 • HARTIAT AUKI - TRIGGER & YOGA WORKSHOP lauantaina 14.4 klo 13.15-15.15. Kiristääkö yläselässä tai hartioissa? Onko niska jumissa? Kääntyykö pää jouhevasti? Superpitkä, 2 tunnin workshop auttaa sinua avaamaan hartiarenkaan seudun kireydet. Käytämme workshopissa apuna triggerpalloja sekä pitkiä täsmävenytyksiä. Workshop on suunnattu erityisesti heille, jotka kokevat olevansa notkeita kuin rautakanget. Tervetulleita ovat aktiiviliikkujat sekä liikuntaharrastuksen aloittavat. Tunnin aluksi lämmittelemme lihakset helpolla, lyhyellä joogaliikesarjalla (ei vaadi ennakkotaitoja joogasta). Tämän jälkeen teemme useita pitkiä niska-hartiaseudulle ja yläselälle suunnattuja venytyksiä sekä avaamme kyseisen alueen lihaksia triggerpalloa käyttäen. Tunnin päättää syvärentoutus, joka antaa kehomme lähteä palautumaan. Tunnille osallistuminen ei vaadi mitään ennakkotaitoja.
  Ohjaajana personal trainer (FAF), joogaohjaaja, Mobility & Movement Coach Johanna Peurala. Hinta: 30€ / henkilö (käy mm. Smartum, EazyBreak, Edenred. Hintaan sisältyy kuvallinen venyttelyopas, jossa venytysliikkeitä niska-hartiaseudun kireyksien avaukseen. Hintaan sisältyy myös matto- ja välinevuokra. Ilmoittaudu: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050-3068457. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Peruutus vain lääkärintodistusta vastaan.
 • LANTIO AUKI - TRIGGER & YOGA WORKSHOP sunnuntaina 15.4 klo 14.15-16.45. Superpitkä, 2,5 tunnin workshop auttaa sinua avaamaan lantion seudun kireydet. Käytämme workshopissa apuna triggerpalloja sekä pitkiä täsmävenytyksiä eri lantion lihaksille. Workshop on suunnattu erityisesti heille, jotka kokevat olevansa notkeita kuin rautakanget. Tervetulleita ovat aktiiviliikkujat sekä liikuntaharrastuksen aloittavat. Ohjaajana personal trainer (FAF), joogaopettaja, Mobility & Movement Coach Johanna Peurala. Ilmoittaudu Johannalle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050-3068457. Hinta 30€. Hintaan sisältyy kuvallinen venyttelyohjelma.
 • SOINTURENTOUTUS perjantaina 20.4 klo 17.00-18.00. Tapahtuma on ryhmälle suunnattu äänirentoutustuokio, jossa voit pysähtyä hetkeen, rentoutua ja nauttia harmonisista äänistä, joita luodaan erilaisilla äänimaljoilla ja gongilla. Äänet ja värähtelyt vievät sinut rauhoittavan unen ja valvetilan rajamaille.Ota mukaasilämpimät sisävaatteet, villasukat, vesipullo, viltti ja halutessasi tyyny. Hinta: 15 euroa/hlö (sis. alv 24%), käteismaksu. Ohjaajana Päivi Roiha. Ilmoittaudu Päiville viimeistään 16.4.2018. p.040 743 0799 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 • LEMPEÄ LAUANTAIN YIN JOOGA lauantaina 28.4 klo 10.30-12.30. Tule pysähtymään kiireisen arjen keskellä ja päästämään irti turhasta stressistä ja huolista. Tämän kaksituntisen aikana saat takuulla lihaksesi venymään ja mielesi rauhoittumaan. Yin jooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, kehon liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella johon Yin joogaharjoitukset eniten vaikuttavat. Workshopin ohjaa RYT 500 joogaopettaja Eeva-Maria Pasonen. Hinta: 25€ ja se maksetaan ennen workshopin alkua tilille tai paikan päällä liikuntaeduilla. Sitovat ilmoittautumiset 21.4 mennessä Liikuttavan Satulle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai yhteydenottolomakkeella. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa workshopin jollain liikuntaedulla. Mikäli sinulla on kysyttävää workshopin sisällöstä, ota yhteys Eevaan: 050 3571795. Lämpimästi Tervetuloa mukaan ♥

TOUKOKUUSSA

 • JUOKSU WORKSHOP keskiviikkoisin 9.5-23.5 klo 18.30-20.30. Juoksemalla hyvään oloon ja kuntoon - Tämän juoksu workshopin tavoitteena on opastaa sinut ymmärtämään oman kehosi mahdollisuuksia ja rajoitteita juoksun ja yleensäkin kestävyysharjoittelun suhteen. Mitä sykkeesi sinulle kertoo? Mikä on aerobinen kuntosi? Miten kannattaisi lähteä liikkeelle? Miten juoksen, tankkaan ja palaudun? Saat vastauksia ainakin näihin kysymyksiin monipuolisessa kolmen kerran valmennuksessa. Workshopin ohjaa juoksuun(kin) vähän hurahtanut Liikuttavan oma Personal Trainer Satu Rintamäki. Kysy ihmeessä lisätietoja, mikäli kiinnostuit. Tarkempi aikataulu tuntien sisällöstä aukeaa tästä. Sitovat ilmoittautumiset 2.5 mennessä Liikuttavan Satulle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai yhteydenottolomakkeella. Hinta koko workshopille 69€, sisältäen kaiken materiaalin tunneilta.
 • LIIKUTTAVAN KESÄILTA torstaina 31.5 klo 17 alkaen. Lisätietoja lähempänä.
 • Myös JOOGA ja PILATES workshopit tulossa...

KESÄ/HEINÄKUUSSA

 • LIIKUTTAVA on mukana Pirkan yöpyöräilyssä pe 15.6 sekä omalla kirkkoveneellä Pirkan soudussa la 28.7. Ota yhteyttä Liikuttavan Satuun, mikäli haluat porukkaan mukaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai yhteydenottolomakkeella

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

KEVÄÄN 2018 PIENRYHMIEN AIKATAULU ajalla 7.1-30.4

Pienryhmien tuntikuvaukset: