Liikuttava logo2

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
Liikuttava logo2
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

  • Liikuttavalla pidettävät 7-17 kerran pienryhmäkurssit pitävät sinut liikkeessä ympäri vuoden. Kevään ryhmät alkavat 12.1.2020 alkaen ja niihin nyt ilmoittautuminen käynnissä!
  • Tarjolla myös monipuolisia 1-5 kerran pituisia workshopeja ja muita liikunnallisia tapahtumia ilman pidempää sitoutumista
  • Yksityistunteina Liikuttavalla oma viikoittainen treeni, yksittäinen tunti tai kuntovalmennus omalle kaveri-, työ- tai treeniporukalle! Tilauksesta Tyhy/Tyky-ohjausta myös muualla!
  • Henkilökohtaista kuntovalmennusta läpi vuoden! Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää
  • Liikuttava on myös Facebookissa, seuraa tapahtumia myös siellä!

TAMMIKUU

  • PITKÄ YIN JOOGA perjantaina 3.1.2020 klo 17.45-19.45.
  • BABYPILATES torstaisin 16.1 alkaen klo 10.30-11.30. Vahvistavaa kehonhuoltoa vauvan kanssa. Näillä tunneilla keskitytään äidin hyvinvointiin ja palautumiseen raskaudesta ja synnytyksestä. Teemme vahvistavia ja kehoa avaavia pilatesliikeitä ja etenkin lantionpohjaan, vatsa-, selkä- ja pakaralihaksiin kiinnitetään huomiota. Vauva voi olla osassa liikkeitä mukana tai makoilla vieressä matolla, tai nukkua vaunuissa. Tunti soveltuu aloitettavaksi n. 3kk synnytyksen jälkeen. Vauvan ikäsuositus 3-10kk. Ota mukaan vauvalle viltti/harso jumppamaton suojaksi ja itselle oma juomapullo ja lämpimät liikuntavaatteet. Ilmoittautumiset: www.varaaheti.fi/liikuttava. Tunti perutaan sähköpostitse 2 tuntia ennen tunnin aloitusta, mikäli tulijoita ei ole tarpeeksi.
  • KEHONHUOLTO perjantaina 17.1.2020 klo 17.00-18.30. Liikuttavan kehonhuolto on monipuolinen huoltotunti, jossa pääset tutustumaan erilaisiin kehonhuoltomenetelmiin. Mikäli kroppa tuntuu jähmeältä, niin mikä olisikaan parempi tapa, kun rentoutua ja antaa hetki aikaa oman kehon palautumiseen ja huoltaviin harjoitteisiin. Tällä ketaa käytämme huollossa välineinä pitkää pilatesrullaa sekä hierontapalloja. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 20 euroa. Varaa paikkasi 14.1 mennessä. Jos workshopiin ei ole tarpeeksi tulijoita, siitä lähtee peruutusviesti mukaan ilmoittautuneille viimeistään paria päivää ennen workshopia.
  • PITKÄ YIN JOOGA perjantaina 31.1.2020 klo 17.45-19.45.Tule nauttimaan pitkistä ja lempeistä yin joogan venytyksistä kokonaisen kahden tunnin ajaksi. Tämän kaksituntisen aikana saat lihaksesi venymään, mielesi rauhoittumaan ja aineenvaihdunnan mukavasti käyntiin. Yin jooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella johon yin joogaharjoitukset eniten vaikuttavat. Yin joogan avulla tulet koko ajan tietoisemmaksi itsestäsi ja omista tarpeistasi. Yin jooga saattaa vapauttaa kehosta myös erilaisia tunnelukkoja ja on palauttava, voimaannuttava harjoitus stressaavassa elämäntilanteessa. Sopii hyvänä vastapainona myös dynaamisille liikuntalajeille. Tämä kurssi sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Ota mukaasi joustavat, lämpimät vaatteet ja vesipullo. Salista löytyy matot ja kaikki tunnilla tarvittavat pienvälineet. Jos et ole ennen ollut joogassa ja haluaisit kokeilla, sopii tämä kaksituntinen loistavasti myös ensikertalaiselle. Kurssin ohjaa joogaopettaja (RYT 500) ja Pilates Health ohjaajaa Eeva-Maria Pasonen. Hinta 30 euroa. Maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen joogaa tai paikan päällä liikuntaeduilla. Ilmoitaudu mukaan 26.1 mennessä: www.varaaheti.fi/liikuttava. Jooga toteutetaan 8-12 osallistujalla ja paikat joogasta täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Joogan toteutuminen vahvistetaan erillisellä sähköpostilla viimeistään 2 vuorokautta ennen joogaa.

HELMIKUU

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

KEVÄÄN PIENRYHMIEN AIKATAULU ajalla 12.1-27.4.2020

Tuntikuvaukset:

CrossCore: maanantaisin klo 17.00-18.00 tai sunnuntaisin klo 18.10-19.10

Kehonhallintaa, voimaa ja tasapainoa kehittävä tunti, jossa pääosin treenataan katosta roikkuvien CrossCore -voimanarujen avulla. Monipuolisia voima-, tasapaino-, ja liikkkuvuusharjoitteita tarjolla eri liikevariaatioin kaiken tasoisille liikkujille. Tule ja haasta itsesi vähän erilailla, mihin olet ehkä tottunut! Kausi aloitetaan tekniikan kertauksella, eli mukaan voit tulla, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta CrossCore treeneistä! Ota Core haltuun ja tule testaamaan narut! Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150 euroa, sis. 14 kertaa tai kertamaksu 15 euroa.

Vinyasa Flow jooga: maanantaisin klo 18.15-19.15

Vinyasa jooga on dynaaminen joogalaji, jossa hengitys ja liike yhdistyvät ja synnyttävät näin virtaavan harjoituksen. Vinyasa harjoitus tuottaa lämpöä kehossa, kehittää voimaa, kestävyyttä, joustavuutta ja notkeutta. Vinyasa harjoitus lisää fyysisen voiman lisäksi myös mielen lujuutta ja rauhoittumista tähän hetkeen. Tunti on fyysinen mutta harjoitus tehdään aina lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Sopii kaikille paitsi raskaana oleville. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Tuntien sisältö ja harjoutussarjat vaihtelevat eri teemoin. Ota mukaasi oma juomapullo ja iloista mieltä, joogamaton saat tarvittaessa lainaan Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Hinta 150 euroa, sis. 14 kertaa tai kertamaksu 15 euroa.

Yin jooga: maanantaisin klo 19.30-20.30

Yin jooga on rauhallinen, palauttava ja helppo joogalaji, jossa lihasten sijasta venytetään sidekudosta. Jooga-asanoissa viivytään pidempään (useita minuutteja) ja näin edistämme sidekudosalueitten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisesti lantion ja ristiselän alueella johon yin harjoitus eniten vaikuttaa. Fyysisen harjoituksen lisäksi yin jooga on voimakas mielenharjoitus joka auttaa meitä pysähtymään ja antaa voimaa stressaavassa ja kiireisessä elämäntilanteessa. Tunti sopii kaikille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Ota mukaasi vesipullo ja halutessasi oma matto/viltti/joogablokki, joogamaton ja viltin saat tarvittaessa lainaksi myös Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Hinta 150 euroa, sis. 14 kertaa.

Pilates&Venyttely: tiistaisin tai sunnuntaisin klo 19.20-20.30

Näillä tunneilla avaamme ja vahvistamme kehoa erilaisilla pilates- ja venyttelyliikkeillä. Teemme harjoitteet matolla rauhalliseen tahtiin. Käytämme oman kehon lisäksi välineinä mm. kuminauhoja, pilates- ja hierontapalloja sekä pilatesrullia. Nämä tunnit ovat kaikille sopivaa kehonhuoltoa ja kehon syvien tukilihasten vahvistusta, mitään ennakkotietoja ei tarvita. Tunnilla on tarjolla vaihtoehtoisia liikkeitä ja jokaiselle löytyy varmasti hyvä tapa parantaa omaa hyvinvointiaan. Mukaan oma juomapullo, kaikki välineet löytyvät Liikuttavalta lainaan tunnin ajaksi. Huom. tunnin kesto 70 min. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150 euroa, sis. 14 kertaa tai kertamaksu 15 euroa

PhysioPilates: keskiviikkoisin klo 18.00-19.10

PhysioPilates on fysioterapeutin ohjaamaa pilatesharjoittelua. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. PhysioPilates-harjoittelu sopii kaikille pilateskokemuksesta tai terveysongelmista riippumatta. Ohjaaja antaa tunnilla vaihtoehtoisia tapoja liikkeiden suorittamiseen. PhysioPilates-harjoittelu sopii erinomaisesti kehonhuoltomenetelmäksi muun liikuntaharjoittelun oheen. Tunnit ohjaa fysioterapeutti ja PhysioPilates ohjaaja Elina Torro. Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 150 euroa, sis. 14 kertaa tai kertamaksu 15 euroa.

Liikkuva selkä: keskiviikkoisin klo 19.20-20.30

Näillä tunneilla keskitytään selän, niska- ja hartiaseudun sekä keskivartalon lihasten hyvinvointiin. Tavoitteena on vahvistaa keskivartalon lihaksia, vähentää lihaskireyksiä ja parantaa kehonhallintaa ja ryhtiä. Harjoittelun ohessa saat myös vinkkejä selkäongelmien ennaltaehkäisyyn ja selän hyvinvoinnin ylläpitoon. Tunnin ohjaa fysioterapeutti ja PhysioPilatesohjaaja Elina Torro. Huom. tunnin kesto 70 minuuttia. Hinta 150 euroa, sis. 14 kertaa tai kertamaksu 15 euroa.

Kuntopiiri: torstaisin klo 18.20-19.30 tai sunnuntaisin klo 16.50-18.00

Tehokas matalan kynnyksen lihaskuntotunti, jossa treenataan erityylisin kiertoharjoitteluin joko eri välineitä tai oman kehon painoa hyödyntäen. Kaksi peräkkäistä kertaa ovat aina samantyylisiä ja liikkeistä on tarjolla eri versiot, jotta jokainen saa kunto- ja taitotasoonsa sopivan treenin. Jos ei tule lähdettyä salille omatoimisesti, niin tule tekemään valmiiksi suunniteltua lihaskunto-ohjelmaa ohjaajan opastuksessa ja valvonnassa sekä mukavan pienryhmän kannustaessa. Tämä piiri on kaiken lisäksi vielä todella monipuolista ja hauskaa. Lihaskestävyyttä, voimaa ja aerobista kuntoa - liikkuvuutta unohtamatta. Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 150 euroa, sis. 14 kertaa tai kertamaksu 15 euroa.

Core&Kuula: torstaisin klo 18.45-19.50

Näillä tunneilla keskitymme keskivartalon tukea lisääviin liikkeisiin sekä käytämme kahvakuulia monipuolisesti erilaisissa voima-, liikkuvuus-, kestävyys- ja kehonhallintaharjoitteissa. Joka tunti on vähän erilainen, etenemme kevään aikana progressiivisesti kohti haastavampia harjoitteita. Näille tunneille voi tulla ilman aiempaa kuulaharjoittelukokemusta. Kaikille löytyy oma tapa harjoitella. Näillä tunneilla saat varmasti tukea keskivartaloon, lihaskestävyyttä, liikkuvuutta sekä myös aerobista kuntoa kehitettyä. Mukaan oma juomapullo ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Huom. tunnin kesto 65 minuuttia. Hinta 150 euroa, sis 14 kertaa tai 15 euron kertamaksulla.

Pilates&FasciaMethod: sunnuntaisin klo 13.30-14.30, PERUTTU

Pilates on kehonhallintamenetelmä joka vahvistaa tukilihaksia, syventää hengitystä, parantaa ryhtiä ja lisää voimaa. Pilates on rauhallinen, mutta tehokas flow harjoitus joka sopii kaikille (paitsi raskaana oleville). FasciaMethodon suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä, jossa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Ensimmäiset 7 kertaa on Pilatesta 13.1-23.2 ja 7 viimeistä kertaa FasciaMethod tunteja 8.3-26.4 (ei 12.4). Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajeista. Mukaan tarvitset vain joustavat vaatteet, vesipullon ja iloista mieltä. Tunnit ohjaa Pilates Health ohjaaja ja joogaopettaja Eeva-Maria Pasonen. Voit osallistua molemmille kursseille hintaan 150 euroa (sisältäen myös poissaolokorvaukset muilla Liikuttavan viikkotunneilla) tai pelkästään toiselle kursseista 80 euron hinnalla. Kertamaksu tuntien vapaille paikoille 15 euroa.

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN: Varaa paikkasi kevään ensimmäiseltä tunnilta aikavälillä 12-18.1.2020 ajanvarauskalenterin kautta: www.varaaheti.fi/liikuttava. Mikäli tunnilla ei ole vapaita paikkoja, on ryhmä täyteen varattu. Ota tässä tilanteessa yhteyttä, laitetaan sinut jonoon mahdollisille peruutuspaikoille ja keskustellaan muutenkin löytyisikö tilalle jotain muuta liikuttavaa. Tai mikäli sinulla on muutenkin kysyttävää Liikuttavan tunneista, niin ota rohkeasti yhteyttä. Liikuttavan kaikki tunnit ovat pienryhmätunteja ja niissä on maksimissaan 8-12 osallistujaa.

VIIKKOTUNTIEN HINNAT: 150 euroa/kausi, jos tulet kahteen ryhmään on hinta 290 euroa, kolme ryhmää 380 euroa. Viikkoryhmässä mukana olevat voivat tulla myös muille tunneille extratreeneihin kymmenen euron kertamaksulla. Jos paikkoja on vapaana voi myös muut kuin ryhmissä olevat käydä tunnilla 15 euron kertamaksulla.

AIKATAULU: Kevätryhmät alkavat sunnuntaina 12.1.2020 ja päättyvät maanantaina 27.4.2020. Tunteja ei pidetä hiihtolomaviikolla (23.2-29.2), sekä pääsiäisenä 10-13.4.2020

POISSAOLOT JA YKSITTÄISTEN TUNTIEN VARAUS: Jos et joku kerta pääse osallistumaan omaan ryhmääsi, voit päästää jonkun tuttusi liikkumaan puolestasi tai tulla korvaamaan tunnin jossain muussa treeniryhmässä, jossa on tilaa. Tuntien peruutukset ja korvauskertojen sekä yksittäisten tuntien varaukset tehdään myös ajanvarausjärjestelmän kautta siinä vaiheessa kun kurssit alkavat: www.varaaheti.fi/liikuttava

Olethan ystävällinen ja perut ajan hyvissä ajoin, jotta paikalle haluavat pääsevät tekemään myös ajoissa varaukset. Viikkotuntien peruutukset tulee tehdä viimeistään 3h sekä varaukset 1h ennen tunnin alkua. Peruuttamaton aika katsotaan käyntikerraksi.

Kertamaksutuntien varaus on mahdolllista vasta kauden alettua eli 12.1.2020 alkaen. Mikäli haluat tulla tutustumaan kevään ensimmäiselle kerralle ilman pidempää sitoutumista, niin ota erikseen yhteyttä ja varataan tutustumiskerta tunnille. Tutustumiskerta on aina maksuton uusille asiakkaille.

MAKSAMINEN: Viikkotunnit maksetaan kurssien alettua joko liikuntaeduilla, käteisellä tai laskulla 1-3 erässä. Mikäli haluat hyödyntää vuoden 2019 liikuntaetuja, niin ota yhteyttä ja lunasta lahjakortti ensi vuodelle. Kertamaksut maksetaan joko liikuntaetujen mobiilisovelluksella, liikuntaseteleillä, verkkomaksuna tai käteisenä viimeistään tunnin alussa. Näytä tosite maksustasi aina tunnin alussa ohjaajalle.

VARAUSVAHVISTUS: Kun olet varannut viikkotunnilta paikan, saat siitä vahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli ilmoittaudut mukaan koko kaudeksi, tulee sinulle myös vahvistus lopuista kevään tunneista, kun sinut on kirjattu osallistuvaksi koko kaudeksi. Ennen kevätkauden alkua saat sähköpostiisi vielä erillisen infoviestin, jossa kerrotaan yleisiä asioita kaudesta. Mikäli et saa jostain syystä varausvahvistusviestiä, niin olethan yhteydessä.

"Liikuttavan tunnit ovat huippuhyviä!" - Mikset sinäkin kokeilisi?

Syksyn 2019 pienryhmien aikataulu ajalla 12.8-15.12.2019 huom. poikkeusajat joogissa ja kehonhuollossa

Tuntikuvaukset: