logo liikuttava.fi

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

  • Liikuttavalla pidettävät 5-15 kerran pienryhmäkurssit pitävät sinut liikkeessä ympäri vuoden. Kesäryhmät jatkuvat kesäkuun ensimmäiselle viikolle. Uudet ryhmät alkavat elokuun lopussa.
  • Yksityistunteina Liikuttava:lla neljän kerran workshop, oma viikoittainen treeni, yksittäinen tunti tai kuntovalmennus omalle kaveri-, työ- tai treeniporukalle! Tilauksesta ohjausta myös muualla!
  • Henkilökohtaista kuntovalmennusta läpi vuoden! Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää
  • Liikuttava on myös Facebookissa!

HEINÄKUUSSA

  • LIIKUTTAVA on mukana omalla kirkkoveneellä Pirkan soudussa lauanataina 28.7 toisessa aallossa. Ota yhteyttä Liikuttavan Satuun, mikäli haluat porukkaan mukaan: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella

ELOKUUSSA

  • JUOKSU WORKSHOP maanantaina 20.8 ja keskiviikkona 23.8 klo 17.30-20.30. Mitkä kaikki asiat vaikuttavat juoksemiseen? Miten saa juoksusta kivan harrastuksen? Tehokas kahden illan paketti sisältää myös Bonuksen 13.8 mennessä mukaan ilmoittautuneille! Lisätietoja linkistä aukeavasta esitteestä tai kysymällä: JuoksuWorkshop-esite

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Syksyn 2018 pienryhmien aikataulu ajalla 23.8-13.12.2018

Tuntikuvaukset: 

Lihaskuntoa vauvan/lapsen kanssa:

BabyLiikkis 6x: tiistaisin klo 10.30-11.30 1. jakso 4.9-9.10, 2. jakso 23.10-27.11.

BabyLiikkis on vauvan (3-12kk) ja äidin yhteinen liikuntatuokio. Tunnit koostuvat ohjatusta alkulämmittelystä, äidin lihaskuntoliikkeistä, joissa vauva on mukana tai lihaskuntoliikkeitä tehdään eri välineitä ja oman kehon painoa hyödyntäen sekä loppuvenyttelystä ja lantionpohjan harjoitteista. Tunnit toteutetaan kuuden kerran jaksoissa, hinta 59€/jakso. Ohjaajana Satu Rintamäki.

Liikkis 6x: tiistaisin klo 9.00-10.15 1. jakso 4.9-9.10, 2. jakso 23.10-27.11.

Liikkis tunneille voit tulla lapsen kanssa treenaamaan. Aikuinen on vastuussa omasta lapsestaan ja treenistään mutta ohjaaja auttaa lasten hoidossa ja opastaa oikeissa liiketekniikoissa. Treeniaikaa on yhteensä 75 minuuttia. Tunti aloitetaan yhteisellä alkulämmittelyllä, jonka jälkeen aikuiselle on tarjolla harjoitteluohjelma, joissa lapsi voi olla joko mukana tai liikkeet tehdään ilman lasta. Voit halutessasi tehdä myös omatoimista treeniä. Tunnit toteutetaan kuuden kerran jaksoissa, hinta 59€/jakso. Lastenhoitaja/ohjaaja Satu Rintamäki.

UUSI: BabyPilates 6x: keskiviikkoisin klo 9.30-10.30 1. jakso 5.9-10.10, 2. jakso 24.10-28.11.

BabyPilates on vauvan (3-12kk) ja äidin yhteinen liikuntatuokio, joka auttaa äitiä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä sekä luo vuorovaikutusta äidin ja vauvan välille. Tunnit koostuvat matolla tehtävistä pilatestyylisistä avaavista ja vahvistavista harjoitteista. Tunnit toteutetaan kuuden kerran jaksoissa, hinta 59€/jakso. Ohjaajana Satu Rintamäki.

Treeniryhmät:

Kuntopiiri 15x: maanantaisin klo 17.10-18.10 ajalla 27.8-10.12 (ei viikolla 42) tai torstaisin klo 17.30-18.30 ajalla 23.8-13.12 (ei viikolla 42 ja 6.12)

Tehokas matalan kynnyksen lihaskuntotunti, jossa treenataan erityylisin kiertoharjoitteluin joko eri välineitä tai oman kehon painoa hyödyntäen. Kaksi peräkkäistä kertaa ovat aina samantyylisiä ja liikkeistä on tarjolla eri versiot, jotta jokainen saa kunto- ja taitotasoonsa sopivat treenin. Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150€, sis. 15 kertaa.

Vinyasa Flow jooga: maanantaisin klo 18.20-19.20 ajalla 27.8-10.12 (ei viikolla 42)

Vinyasa jooga on dynaaminen joogalaji, jossa hengitys ja liike yhdistyvät ja synnyttävät näin virtaavan harjoituksen. Vinyasa harjoitus tuottaa lämpöä kehossa, kehittää voimaa, kestävyyttä, joustavuutta ja notkeutta. Vinyasa harjoitus lisää fyysisen voiman lisäksi myös mielen lujuutta ja rauhoittumista tähän hetkeen. Tunti on fyysinen mutta harjoitus tehdään aina lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Sopii kaikille paitsi raskaana oleville. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Tuntien sisältö ja harjoutussarjat vaihtelevat eri teemoin. Ota mukaasi oma juomapullo ja iloista mieltä, joogamaton saat tarvittaessa lainaan Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Hinta 150€, sis. 15 kertaa.

Yin jooga: maanantaisin klo 19.30-20.40 ajalla 27.8-10.12 (ei viikolla 42)

Yin jooga on rauhallinen, palauttava ja helppo joogalaji, jossa lihasten sijasta venytetään sidekudosta. Jooga-asanoissa viivytään pidempään (useita minuutteja) ja näin edistämme sidekudosalueitten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisesti lantion ja ristiselän alueella johon yin harjoitus eniten vaikuttaa. Fyysisen harjoituksen lisäksi yin jooga on voimakas mielenharjoitus joka auttaa meitä pysähtymään ja antaa voimaa stressaavassa ja kiireisessä elämäntilanteessa. Tunti sopii kaikille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Ota mukaasi vesipullo ja halutessasi oma matto/viltti/joogablokki, joogamaton ja viltin saat tarvittaessa lainaksi myös Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 150€, sis. 15 kertaa.

PhysioPilates 15x: tiistaisin klo 19.20-20.30 ajalla 28.8-11.12 (ei viikolla 42)

PhysioPilates on fysioterapeutin ohjaamaa pilatesharjoittelua. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. PhysioPilates-harjoittelu sopii kaikille pilateskokemuksesta tai terveysongelmista riippumatta. Ohjaaja antaa tunnilla vaihtoehtoisia tapoja liikkeiden suorittamiseen. PhysioPilates-harjoittelu sopii erinomaisesti kehonhuoltomenetelmäksi muun liikuntaharjoittelun oheen. Tunnit ohjaa fysioteraputti ja PhysioPilates ohjaaja Annika Uutela. Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 150€, sis 15 kertaa.

Core&Kuula 15x: torstaisin klo 18.45-19.45 ajalla 23.8-13.12 (ei viikolla 42 ja 6.12)

Näillä tunneilla keskitymme pilatestyylisiin, keskivartalon tukea lisääviin liikkeisiin sekä käytämme kahvakuulia monipuolisesti erilaisissa voima-, liikkuvuus-, kestävyys- ja kehonhallintaharjoitteissa. Joka tunti on vähän erilainen, etenemme kevään aikana progressiivisesti kohti haastavampia harjoitteita. Näille tunneille voi tulla ilman aiempaa pilates- tai kuulaharjoittelukokemusta. Kaikille löytyy oma tapa harjoitella. Mukaan oma juomapullo ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. HInta 150€, sis 15 kertaa.

CrossCore 15x: sunnuntaisin klo 18.00-19.00 ajalla 26.8-9.12 (ei 14.10)

Kehonhallintaa, voimaa ja tasapainoa kehittävä tunti, jossa pääosin treenataan katosta roikkuvien CrossCore -voimanarujen avulla. Monipuolisia voima-, tasapaino-, ja liikkkuvuusharjoitteita tarjolla eri liikevariaatioin kaiken tasoisille liikkujille. Tule ja haasta itsesi vähän erilailla, mihin olet ehkä tottunut! Kausi aloitetaan tekniikan kertauksella, eli mukaan voit tulla, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta CrossCore treeneistä! Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150€, sis. 15 kertaa.

UUSI: Pilates&Venytely 15x: sunnuntaisin klo 19.20-20.30 ajalla 26.8-9.12 (ei 14.10)

Näillä tunneilla avaamme ja vahvistamme kehoa erilaisialla pilates- ja venyttelyliikkeillä. Teemme harjoitteet matolla, käytämme oman kehon lisäksi välineinä mm. kuminauhoja, pilates- ja hierontapalloja sekä pilatesrullia. Mukaan oma juomapullo, kaikki välineet löytyvät Liikuttavalta lainaan tunnin ajaksi. Huom. tunnin kesto 70 min. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150€, sis. 15 kertaa.

TREENIRYHMIEN HINNAT: 150€/kausi

Jos et joku kerta pääse osallistumaan omaan ryhmääsi, voit päästää jonkun tuttusi liikkumaan puolestasi tai tulla korvaamaan tunnin jossain muussa treeniryhmässä, jossa on tilaa. Pienryhmässä mukana olevat voivat tulla myös muille tunneille extratreeneihin kymmenen euron kertamaksulla. Jos paikkoja on vapaana voi myös muut kuin ryhmissä olevat käydä tunnilla 15 euron kertamaksulla. Kysy vapaita paikkoja tunneilta suoraan Satulta puhelimitse: 040-7005210.

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoitathan ryhmän/ryhmät, johon ilmoittaudut, nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi Satulle joko puhelimitse: 040-7005210, sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Satulta voit kysyä myös lisätietoja ryhmistä. Tunnit toteutetaan 6-12 henkilön pienryhminä.

"Liikuttavan tunnit ovat huippuhyviä!" - Mikset sinäkin kokeilisi?