Liikuttava logo2

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
Liikuttava logo2
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

  • Liikuttavalla pidettävät 8-17 kerran pienryhmäkurssit pitävät sinut liikkeessä ympäri vuoden. Syksyn ryhmiin vapaille paikoille voi tulla vielä kertamaksulla, kysy vapaita paikkoja!
  • Tarjolla myös monipuolisia 1-5 kerran pituisia workshopeja ja muita liikunnallisia tapahtumia ilman pidempää sitoutumista
  • Yksityistunteina Liikuttavalla oma viikoittainen treeni, yksittäinen tunti tai kuntovalmennus omalle kaveri-, työ- tai treeniporukalle! Tilauksesta Tyhy/Tyky-ohjausta myös muualla!
  • Henkilökohtaista kuntovalmennusta läpi vuoden! Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää
  • Liikuttava on myös Facebookissa, seuraa tapahtumia myös siellä!

MARRASKUU

  • PHYSIOPILATES SYNNYTTÄNEILLE sunnuntaina 17.11-15.12 klo 11.00-12.15. PhysioPilates on fysioterapeutin ohjamaa pilatesharjoittelua. Pilates auttaa kehoa palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä, parantaa keskivartalon hallintaa, tukee lantionpohjan lihasten palautumista ja virkistää kehoa ja mieltä. Ohjaus tapahtuu pienryhmässä turvallisesti ja yksilöllisesti. Tämä viiden kerran workshop on tarkoitettu synnyttäneille äideille ilman vauvan mukana oloa. Synnytyksestä voi aivan hyvin olla kulunut jo tovi tai vuosiakin, voit silti osallistua tähän workshopiin. Pilates workshopin ohjaa PhysioPilates -ohjaaja, äiti ja yleisurheilustakin tuttu Elina Torro. Hinta: 69 euroa, maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Ilmoittautumiset 10.11 mennessä: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa workshopin jollain liikuntaedulla. 
  • PITKÄ YIN JOOGA perjantaina 29.11 klo 17.45-19.45. Tule nauttimaan pitkistä ja lempeistä yin joogan venytyksistä kokonaisen kahden tunnin ajaksi. Tämän kaksituntisen aikana saat lihaksesi venymään, mielesi rauhoittumaan ja aineenvaihdunnan mukavasti käyntiin. Yin jooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella johon yin joogaharjoitukset eniten vaikuttavat. Yin joogan avulla tulet koko ajan tietoisemmaksi itsestäsi ja omista tarpeistasi. Yin jooga saattaa vapauttaa kehosta myös erilaisia tunnelukkoja ja on palauttava, voimaannuttava harjoitus stressaavassa elämäntilanteessa. Sopii hyvänä vastapainona myös dynaamisille liikunta lajeille. Tämä kurssi sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Ota mukaasi joustavat, lämpimät vaatteet ja vesipullo. Salista löytyy matot ja kaikki tunnilla tarvittavat pienvälineet. Jos et ole ennen ollut joogassa ja haluaisit kokeilla, sopii tämä kaksituntinen loistavasti myös ensikertalaiselle. Kurssin ohjaa joogaopettaja (RYT 500) ja Pilates Health ohjaajaa Eeva-Maria Pasonen. Hinta 30 euroa. Maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen joogaa tai paikan päällä liikuntaeduilla. Ilmoitaudu mukaan sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Jooga toteutetaan 8-12 osallistujalla ja paikat joogasta täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla.

JOULUKUU

  • PIKKUJOULUHUOLLOT maanantaina 9.12 ja 16.12 klo 18.15-19.45. Tule huoltamaan keho joulukuntoon ja anna aikaa itsellesi ja omalle hyvinvoinnillesi kaiken kiireenkin keskellä. Pikkujouluhuollossa maanantaina 9.12 teemana koko kehon kierrot, jossa avataan kehon kireyksiä. Käytämme apuvälineinä tällä kertaa kuminauhaa ja hierontarullaa. Huollossa maanantaina 16.12 dynaamista venyttelyä sekä syvävenyttelyä. Mitään ennakkotietoja ei vaadita, jotta voit osallistua. Vaikka kaikki olisikin jo tuttua, tule paikalle rauhoittumaan, keskittymään ja hoitamaan itseäsi, jos se kotioloissa on jäänyt tekemättä. Kehonhuolto on tärkeää, treenasit sitten paljon tai et ollenkaan. Kaikki välineet matoista lähtien löytyy lainaksi, tarvitset mukaan vain itsesi ja oman juomapullon sekä rennot lämpimät vaatteet. Huollot ohjaa Liikuttavan Personal Trainer ja liikunnanohjaaja Satu Rintamäki. Hinta 20 euroa/kerta. Maksetaan paikan päällä käteisellä tai Liikuttavan tilille. Maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Ilmoittautumiset sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot.

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Syksyn 2019 pienryhmien aikataulu ajalla 12.8-15.12.2019 huom. poikkeusajat joogissa ja kehonhuollossa

Tuntikuvaukset:

CrossCore 17x: maanantaisin (12.8-9.12.2019) klo 17-18 ja sunnuntaisin (18.8-15.12.2019) klo 18.10-19.10

Kehonhallintaa, voimaa ja tasapainoa kehittävä tunti, jossa pääosin treenataan katosta roikkuvien CrossCore -voimanarujen avulla. Monipuolisia voima-, tasapaino-, ja liikkkuvuusharjoitteita tarjolla eri liikevariaatioin kaiken tasoisille liikkujille. Tule ja haasta itsesi vähän erilailla, mihin olet ehkä tottunut! Kausi aloitetaan tekniikan kertauksella, eli mukaan voit tulla, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta CrossCore treeneistä! Ota Core haltuun ja tule testaamaan narut! Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 175 euroa, sis. 17 kertaa.

Vinyasa Flow jooga 17x: maanantaisin klo 18.10-19.10, 5.8-2.12.2019

Vinyasa jooga on dynaaminen joogalaji, jossa hengitys ja liike yhdistyvät ja synnyttävät näin virtaavan harjoituksen. Vinyasa harjoitus tuottaa lämpöä kehossa, kehittää voimaa, kestävyyttä, joustavuutta ja notkeutta. Vinyasa harjoitus lisää fyysisen voiman lisäksi myös mielen lujuutta ja rauhoittumista tähän hetkeen. Tunti on fyysinen mutta harjoitus tehdään aina lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Sopii kaikille paitsi raskaana oleville. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Tuntien sisältö ja harjoutussarjat vaihtelevat eri teemoin. Ota mukaasi oma juomapullo ja iloista mieltä, joogamaton saat tarvittaessa lainaan Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Hinta 175 euroa, sis. 17 kertaa.

Yin jooga 17x: maanantaisin klo 19.25-20.30, 5.8-2.12.2019

Yin jooga on rauhallinen, palauttava ja helppo joogalaji, jossa lihasten sijasta venytetään sidekudosta. Jooga-asanoissa viivytään pidempään (useita minuutteja) ja näin edistämme sidekudosalueitten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisesti lantion ja ristiselän alueella johon yin harjoitus eniten vaikuttaa. Fyysisen harjoituksen lisäksi yin jooga on voimakas mielenharjoitus joka auttaa meitä pysähtymään ja antaa voimaa stressaavassa ja kiireisessä elämäntilanteessa. Tunti sopii kaikille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Ota mukaasi vesipullo ja halutessasi oma matto/viltti/joogablokki, joogamaton ja viltin saat tarvittaessa lainaksi myös Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Huom. tunnin kesto 65min. Hinta 175 euroa, sis. 17 kertaa.

PhysioPilates 17x: tiistaisin (13.8-10.12.2019) klo 19.20-20.30 ja keskiviikkoisin (14.8-11.12.2019) klo 17.50-19.00

PhysioPilates on fysioterapeutin ohjaamaa pilatesharjoittelua. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. PhysioPilates-harjoittelu sopii kaikille pilateskokemuksesta tai terveysongelmista riippumatta. Ohjaaja antaa tunnilla vaihtoehtoisia tapoja liikkeiden suorittamiseen. PhysioPilates-harjoittelu sopii erinomaisesti kehonhuoltomenetelmäksi muun liikuntaharjoittelun oheen. Tunnit ohjaa fysioterapeutti ja PhysioPilates ohjaaja Elina Torro. Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 175 euroa, sis. 17 kertaa.

Liikkuva selkä 17x: keskiviikoisin klo 19.20-20.30, 14.8-11.12.2019

Kärsitkö pitkittyneestä selkäkivusta? Oletko kenties saanut ohjeita lääkäriltä tai fysioterapeutilta kuntouttaa ja liikuttaa selkääsi? Omatoiminen harjoittelu helposti jää pienelle tai unohtuu ajan kanssa. Mitä jos ilmoittautuisit mukaan pienryhmään, jossa saat fysioterapeutin ohjauksessa ja opastuksessa liikutettua turvallisesti selkääsi? Pienessä ryhmässä myös yksilöllinen ohjaus on mahdollista ja harjoitteet tulee tehtyä oikein ja ne tulee tehtyä, jos ne kotioloissa ovat jääneet tekemättä. Aktiivinen kuntoutus vähentää selkäkipuja tai voi jopa poistaa ne kokonaan. Näillä tunneilla keskitytään selän, niska- ja hartiaseudun sekä keskivartalon lihasten hyvinvointiin. Tavoitteena on vahvistaa keskivartalon lihaksia, vähentää lihaskireyksiä ja parantaa kehonhallintaa ja ryhtiä. Harjoittelun ohessa saat myös vinkkejä selkäongelmien ennaltaehkäisyyn ja selän hyvinvoinnin ylläpitoon. Tunnin ohjaa fysioterapeutti ja PhysioPilatesohjaaja Elina Torro. Huom. tunnin kesto 70 minuuttia. Hinta 175 euroa, sis. 17 kertaa.

Kuntopiiri 17x: torstaisin (15.8-12.12.2019) klo 17.20-18.30 ja sunnuntaisin (18.8-15.12.2019) klo 16.50-18.00

Tehokas matalan kynnyksen lihaskuntotunti, jossa treenataan erityylisin kiertoharjoitteluin joko eri välineitä tai oman kehon painoa hyödyntäen. Kaksi peräkkäistä kertaa ovat aina samantyylisiä ja liikkeistä on tarjolla eri versiot, jotta jokainen saa kunto- ja taitotasoonsa sopivan treenin. Jos ei tule lähdettyä salille omatoimisesti, niin tule tekemään valmiiksi suunniteltua lihaskunto-ohjelmaa ohjaajan opastuksessa ja valvonnassa sekä mukavan pienryhmän kannustaessa. Tämä piiri on kaiken lisäksi vielä todella monipuolista ja hauskaa. Lihaskestävyyttä, voimaa ja aerobista kuntoa - liikkuvuutta unohtamatta. Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 175 euroa, sis. 17 kertaa.

Core&Kuula 17x: torstaisin klo 18.45-19.50, 15.8-12.12.2019

Näillä tunneilla keskitymme pilatestyylisiin, keskivartalon tukea lisääviin liikkeisiin sekä käytämme kahvakuulia monipuolisesti erilaisissa voima-, liikkuvuus-, kestävyys- ja kehonhallintaharjoitteissa. Joka tunti on vähän erilainen, etenemme kevään aikana progressiivisesti kohti haastavampia harjoitteita. Näille tunneille voi tulla ilman aiempaa pilates- tai kuulaharjoittelukokemusta. Kaikille löytyy oma tapa harjoitella. Näillä tunneilla saat varmasti tukea keskivartaloon, lihaskestävyyttä, liikkuvuutta sekä myös aerobista kuntoa kehitettyä. Mukaan oma juomapullo ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Huom. tunnin kesto 65 minuuttia. Hinta 175 euroa, sis 17 kertaa.

Kehonhuolto 15x: perjantaisin klo 16.30-17.30(18), 9.8-22.11.2019
Liikuttavan perjantain kehonhuolto on monipuolinen huoltotunti, jossa pääset tutustumaan erilaisiin kehonhuoltomenetelmiin kolmen eri ohjaajan ohjaamana. Mikäli kroppa tuntuu työviikon päätteeksi jähmeältä, niin mikä olisikaan parempi tapa aloittaa viikonloppu, kun rentoutua ja antaa hetki aikaa oman kehon palautumiseen ja huoltaviin harjoitteisiin.
Jooga- ja pilatesohjaaja Eeva Maria Pasonen ohjaa viisi ensimmäistä huoltoa, jossa pääset tutustumaan mm. FasciaMethod menetelmään. Lisäksi Eeva Maria ohjaa pilatesta ja joogaa.
Seuraavat viisi kertaa mennään fysioterapeutti ja PhysioPilatesohjaaja Elina Torron ohjaamana. Elinan tunneilla tutustut PhysioPilatekseen sekä paneudumme niska-hartiaseudun ja alaselän huoltoihin. Loput viisi kertaa ohjaa Liikuttavan Personal trainer ja liikunnanohjaaja Satu Rintamäki. Satun huolloissa tehdään lantiokoria ja lapatukea vahvistavia liikkeitä, dynaamisia fascialinjoja venyttäviä liikkeitä, muutamia pidempiä venytyksiä, sekä opetellaan eri huoltovälineiden: kepin, kuminauhan, pilates rullan ja – pallon, gua-sha krapan sekä hierontapallon ja -rullan käyttöä. Huomioithan että neljä viimeistä huoltoa ovat kestoltansa 90 minuuttia.
Tuntisisällöt: 9.8 Pilates (Eeva Maria), 16.8 FasciaMethod (Eeva Maria), 23.8 Yin&Yang Jooga (Eeva Maria), 30.8 Fascia Method (Eeva Maria), 6.9 Pilates (Eeva Maria), 13.9 Niska/hartiaseudun huolto (Elina), 20.9 Alaselän vetreytys (Elina), 27.9 PhysioPilates (Elina), 4.10 Niska/hartiaseudun huolto (Elina), 11.10 PhysioPilates (Elina), 25.10 Triggerit ja foamroller (Satu), 1.11 Ylävartalon huolto ja lantiokorin vahvistus (Satu), 8.11 Alavartalon huolto ja lapatuen vahvistus (Satu), 15.11 Kehon kierrot (Satu), 22.11 Koko kehon huolto (Satu). Hinta 175 euroa, sis 15 kertaa.

Pilates&Venyttely 17x: sunnuntaisin klo 19.20-20.30 , 18.8-15.12.2019

Näillä tunneilla avaamme ja vahvistamme kehoa erilaisilla pilates- ja venyttelyliikkeillä. Teemme harjoitteet matolla rauhalliseen tahtiin. Käytämme oman kehon lisäksi välineinä mm. kuminauhoja, pilates- ja hierontapalloja sekä pilatesrullia. Nämä tunnit ovat kaikille sopivaa kehonhuoltoa ja kehon syvien tukilihasten vahvistusta, mitään ennakkotietoja ei tarvita. Tunnilla on tarjolla vaihtoehtoisia liikkeitä ja jokaiselle löytyy varmasti hyvä tapa parantaa omaa hyvinvointiaan. Mukaan oma juomapullo, kaikki välineet löytyvät Liikuttavalta lainaan tunnin ajaksi. Huom. tunnin kesto 70 min. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 175 euroa, sis. 17 kertaa.

VIIKKOTUNTIEN HINNAT: 175 euroa/ryhmä, kaksi ryhmää 340 euroa. Maksu 1-3 osassa laskulla, käteisellä tai liikuntaeduilla kurssien alun jälkeen. Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta ensimmäisen tunnin jälkeen, mikäli et jostain syystä halua jatkaa ryhmässä

VIIKKOTUNTIEN AIKATAULU: Tunnit ajalla 12.8-15.12.2019, huomioithan joogien ja kehonhuollon poikkeusajat. Viikkotunteja ei pidetä syyslomaviikolla 42, sunnuntaituntien tauko jo viikolla 41.

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN: Ilmoitathan ryhmän/ryhmät, johon ilmoittaudut, nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi Satulle joko puhelimitse: 040-7005210, sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Satulta voit kysyä myös lisätietoja ryhmistä. Tunnit toteutetaan 6-12 henkilön pienryhminä.

POISSAOLOT JA KERTAMAKSU: Jos et joku kerta pääse osallistumaan omaan ryhmääsi joko sairauden tai pätevän syyn takia, voit tulla korvaamaan tunnin jossain muussa treeniryhmässä, jossa on tilaa tai laittaa tunnille jonkun tuttusi liikkumaan puolestasi. Pienryhmässä mukana olevat voivat tulla myös muille tunneille extratreeneihin kymmenen euron kertamaksulla. Jos paikkoja on vapaana voi myös muut kuin ryhmissä olevat käydä tunnilla 15 euron kertamaksulla. Kysy vapaita paikkoja tunneilta suoraan Satulta puhelimitse: 040-7005210.

"Liikuttavan tunnit ovat huippuhyviä!" - Mikset sinäkin kokeilisi?