logo liikuttava.fi

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

  • Liikuttavalla pidettävät 6-15 kerran pienryhmäkurssit pitävät sinut liikkeessä ympäri vuoden. Seuraavat uudet ryhmät alkavat tammikuussa.
  • Tarjolla myös monipuolisia workshopeja ja muita liikunnallisia tapahtumia ilman pidempää sitoutumista
  • Yksityistunteina Liikuttava:lla neljän kerran workshop, oma viikoittainen treeni, yksittäinen tunti tai kuntovalmennus omalle kaveri-, työ- tai treeniporukalle! Tilauksesta ohjausta myös muualla!
  • Henkilökohtaista kuntovalmennusta läpi vuoden! Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää
  • Liikuttava on myös Facebookissa!

MARRASKUUSSA

  • SOINTURENTOUTUS perjantaina 9.11 klo 17.30-18.30. Sointurentoutus tarjoaa syvärentoutusta keholle ja mielelle äänimaljojen ja muiden instrumenttien soinnin avulla. Äänet ja värähtelyt vievät sinut lempeästi unen ja valvetilan rajamaille. Kehon ja mielen rentoutuessa virkeys- ja energiataso lisääntyvät, stressitaso laskee, tasapainoisuus, levollisuus ja unenlaatu paranevat sekä itsetuntemus vahvistuu. Rentoutus on tunnin mittainen, joka sisältää alustuksen, varsinaisen rentoutuksen, palautumisen sekä mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia. Ota mukaasi joogamatto, viltti, villasukat, vesipullo ja halutessasi tyyny. Hinta: 20 euroa/hlö (sis. alv 24%), käteismaksu. Ilmoittaudu puhelimitse tai sähköpostilla viimeistään 6.11.2018. puh.040 743 0799 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • PHYSIOPILATESTA SYNNYTTÄNEILLE sunnuntaisin 18.11-16.12 klo 11.00-12.15. PhysioPilates on fysioterapeutin ohjamaa pilatesharjoittelua. Tämä ryhmä on tarkoitettu synnyttäneille äideille ilman vauvan mukana oloa. Ohjaajana PhysioPilates ohjaaja, äiti ja yleisurheilustakin tuttu Elina Torro. Hinta 65€/ryhmä, maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Sitovat ilmoittautumiset 11.11 mennessä Liikuttavan Satulle: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa kurssin jollain liikuntaedulla. Lataa esite tästä
  • PHYSIOPILATEKSEN ALKEET sunnuntaiain 18.11-16.12 klo 12.30-14.00. Tavoitteena vahva keskivartalo, parempi ryhti, liikkuvuutta ja liikkeen hallintaa. Tällä viiden kerran kurssilla opit huoltamaan ja vahvistamaan kehoasi fysioterapeutti ja PhysioPilates -ohjaaja Elina Torron loistavassa ohjauksessa. PhysioPilates toteutetaan 8-10 henkilön pienryhmässä, joten saat varmasti myös yksilöllistä ohjausta. Tuntien jälkeen on varmasti virkistynyt keho ja mieli. Huomioithan että yhden kerran kesto on 90minuuttia. Hinta 79 euroa, maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Sitovat ilmoittautumiset 11.11 mennessä Liikuttavan Satulle: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa kurssin jollain liikuntaedulla. 
  • YIN ESSENTIALS JOOGA perjantaina 23.11 klo 18-20. Yin jooga on kehoa ja hermostoa rauhoittava sekä kehon liikelaajuutta parantava ja ylläpitävä joogamuoto. Pitkäkestoisten asanapitojen aikana työskentelemme lihaksia syvemmällä sidekudostasolla parantaen nivelten ja sidekudosalueiden aineenvaihduntaa. Harjoitus tehdään lihakset rentoina ja asanoita pyritään muuntamaan jokaisen yksillöllistä anatomiaa kunnioittaen. Yin joogaharjoitus täydentää ihanteellisella tavalla aktiivisia joogalajeja tai muuta vahvaa liikkumista. Olosi voikin pitkän harjoituksen jälkeen olla kuin olisit käynyt hieronnassa ja nauttinut sen päälle hyvät unet. Tavoitteena on kiireestä, stressistä ja muista rasituksista terveellisellä tavalla palautunut keho ja mieli. Eteeriset öljyt ovat harjoituksessa tukemassa rauhoittumista ja levollista mielentilaa. Harjoituksessa käytettävät öljyt ovat täysin puhtaita Young Livingin eteerisiä öljyjä. Öljyt höyrytetään huoneilmaan, mutta halutessasi voit myös sipaista öljyä ranteeseen tai esim. korvan taakse ennen harjoituksen alkua. Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Kurssin ohjaa RYT200 joogaopettaja Katja Kivijärvi. Hinta: 30 euroa ja se maksetaan ennen joogaa Liikuttavan tilille tai paikan päällä liikuntaseteleillä. Sitovat ilmoittautumiset 16.11 mennessä satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella www.liikuttava.fi/yhteystiedot.
  • AFTER WORK HUOLTO tiistaina 27.11 klo 16.15-17.45. Palaudu työpäivästä venyttelemällä ja huoltamalla itseäsi. Teemme dynaamisen akkulämmittelyn jälkeen kehon hahmotusta parantavaa keppijumppaa ja venyttelemme tunnin lopuksi rauhallisesti koko kehoa avaavin liikkein. Huom. tunnin kesto 90min. Hinta 15 euroa. Huollon ohjaa Liikuttavan oma Personal Trainer Satu Rintamäki. Ilmoittautumiset: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Huolto toteutetaan 8-12 osallistujalla.

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Syksyn 2018 pienryhmien aikataulu ajalla 23.8-13.12.2018

Tuntikuvaukset:

Iltaryhmät:

Kuntopiiri 15x: maanantaisin klo 17.10-18.10 (täynnä) ajalla 27.8-10.12 (ei viikolla 42) ja torstaisin klo 17.30-18.30 (yhdelle tilaa) ajalla 23.8-13.12 (ei viikolla 42 ja 6.12)

Tehokas matalan kynnyksen lihaskuntotunti, jossa treenataan erityylisin kiertoharjoitteluin joko eri välineitä tai oman kehon painoa hyödyntäen. Kaksi peräkkäistä kertaa ovat aina samantyylisiä ja liikkeistä on tarjolla eri versiot, jotta jokainen saa kunto- ja taitotasoonsa sopivan treenin. Jos ei tule lähdettyä salille omatoimisesti, niin tule tekemään valmiiksi suunniteltua lihaskunto-ohjelmaa ohjaajan opastuksessa ja valvonnassa sekä mukavan pienryhmän kannustaessa. Tämä piiri on kaiken lisäksi vielä todella monipuolista ja hauskaa. Lihaskestävyyttä, voimaa ja aerobista kuntoa - liikkuvuutta unohtamatta. Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

Vinyasa Flow jooga: maanantaisin klo 18.20-19.20 (yhdelle tilaa) ajalla 27.8-10.12 (ei viikolla 42)

Vinyasa jooga on dynaaminen joogalaji, jossa hengitys ja liike yhdistyvät ja synnyttävät näin virtaavan harjoituksen. Vinyasa harjoitus tuottaa lämpöä kehossa, kehittää voimaa, kestävyyttä, joustavuutta ja notkeutta. Vinyasa harjoitus lisää fyysisen voiman lisäksi myös mielen lujuutta ja rauhoittumista tähän hetkeen. Tunti on fyysinen mutta harjoitus tehdään aina lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Sopii kaikille paitsi raskaana oleville. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Tuntien sisältö ja harjoutussarjat vaihtelevat eri teemoin. Ota mukaasi oma juomapullo ja iloista mieltä, joogamaton saat tarvittaessa lainaan Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Hinta 150 eutoa, sis. 15 kertaa.

Yin jooga: maanantaisin klo 19.30-20.40 (täynnä) ajalla 27.8-10.12 (ei viikolla 42)

Yin jooga on rauhallinen, palauttava ja helppo joogalaji, jossa lihasten sijasta venytetään sidekudosta. Jooga-asanoissa viivytään pidempään (useita minuutteja) ja näin edistämme sidekudosalueitten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisesti lantion ja ristiselän alueella johon yin harjoitus eniten vaikuttaa. Fyysisen harjoituksen lisäksi yin jooga on voimakas mielenharjoitus joka auttaa meitä pysähtymään ja antaa voimaa stressaavassa ja kiireisessä elämäntilanteessa. Tunti sopii kaikille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Ota mukaasi vesipullo ja halutessasi oma matto/viltti/joogablokki, joogamaton ja viltin saat tarvittaessa lainaksi myös Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

PhysioPilates 15x: tiistaisin klo 19.20-20.30 (täynnä) ajalla 28.8-11.12 (ei viikolla 42)

PhysioPilates on fysioterapeutin ohjaamaa pilatesharjoittelua. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. PhysioPilates-harjoittelu sopii kaikille pilateskokemuksesta tai terveysongelmista riippumatta. Ohjaaja antaa tunnilla vaihtoehtoisia tapoja liikkeiden suorittamiseen. PhysioPilates-harjoittelu sopii erinomaisesti kehonhuoltomenetelmäksi muun liikuntaharjoittelun oheen. Tunnit ohjaa fysioterapeutti ja PhysioPilates ohjaaja Annika Uutela. Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 150 euroa, sis 15 kertaa.

Core&Kuula 15x: torstaisin klo 18.45-19.45 (täynnä) ajalla 23.8-13.12 (ei viikolla 42 ja 6.12)

Näillä tunneilla keskitymme pilatestyylisiin, keskivartalon tukea lisääviin liikkeisiin sekä käytämme kahvakuulia monipuolisesti erilaisissa voima-, liikkuvuus-, kestävyys- ja kehonhallintaharjoitteissa. Joka tunti on vähän erilainen, etenemme kevään aikana progressiivisesti kohti haastavampia harjoitteita. Näille tunneille voi tulla ilman aiempaa pilates- tai kuulaharjoittelukokemusta. Kaikille löytyy oma tapa harjoitella. Näillä tunneilla saat varmasti tukea keskivartaloon, lihaskestävyyttä, liikkuvuutta sekä myös aerobista kuntoa kehitettyä. Mukaan oma juomapullo ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. HInta 150 euroa, sis 15 kertaa.

CrossCore 15x: sunnuntaisin klo 17.00-18.00 (yhdelle tilaa) ja 18.10-19.10 (täynnä) ajalla 26.8-9.12 (ei 14.10).

Kehonhallintaa, voimaa ja tasapainoa kehittävä tunti, jossa pääosin treenataan katosta roikkuvien CrossCore -voimanarujen avulla. Monipuolisia voima-, tasapaino-, ja liikkkuvuusharjoitteita tarjolla eri liikevariaatioin kaiken tasoisille liikkujille. Tule ja haasta itsesi vähän erilailla, mihin olet ehkä tottunut! Kausi aloitetaan tekniikan kertauksella, eli mukaan voit tulla, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta CrossCore treeneistä! Ota Core haltuun ja tule testaamaan narut! Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

UUSI: Pilates&Venytely 15x: sunnuntaisin klo 19.20-20.30 (täynnä) ajalla 26.8-9.12 (ei 14.10)

Näillä tunneilla avaamme ja vahvistamme kehoa erilaisilla pilates- ja venyttelyliikkeillä. Teemme harjoitteet matolla rauhalliseen tahtiin. Käytämme oman kehon lisäksi välineinä mm. kuminauhoja, pilates- ja hierontapalloja sekä pilatesrullia. Nämä tunnit ovat kaikille sopivaa kehonhuoltoa ja kehon syvien tukilihasten vahvistusta, mitään ennakkotietoja ei tarvita. Tunnilla on tarjolla vaihtoehtoisia liikkeitä ja jokaiselle löytyy varmasti hyvä tapa parantaa omaa hyvinvointiaan. Mukaan oma juomapullo, kaikki välineet löytyvät Liikuttavalta lainaan tunnin ajaksi. Huom. tunnin kesto 70 min. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150 euroa, sis. 15 kertaa.

ILTARYHMIEN HINNAT: 150 euroa/kausi

Lihaskuntoa vauvan/lapsen kanssa:

BabyLiikkis 6x: tiistaisin klo 10.30-11.30 1. jakso 4.9-9.10 (peruttu), 2. jakso 23.10-27.11. (peruttu)

BabyLiikkis on vauvan (3-12kk) ja äidin yhteinen liikuntatuokio. Tunnit koostuvat ohjatusta alkulämmittelystä, äidin lihaskuntoliikkeistä, joissa vauva on mukana tai lihaskuntoliikkeitä tehdään eri välineitä ja oman kehon painoa hyödyntäen sekä loppuvenyttelystä ja lantionpohjan harjoitteista. Tunneille voi tulla myös ilman lasta. Tunnit toteutetaan kuuden kerran jaksoissa, hinta 59 euroa/jakso. Ohjaajana Satu Rintamäki.

Liikkis 6x: tiistaisin klo 9.00-10.15 1. jakso 4.9-9.10 (peruttu), 2. jakso 23.10-27.11. (peruttu)

Liikkis tunneille voit tulla lapsen kanssa treenaamaan. Aikuinen on vastuussa omasta lapsestaan ja treenistään mutta ohjaaja auttaa lasten hoidossa ja opastaa oikeissa liiketekniikoissa. Treeniaikaa on yhteensä 75 minuuttia. Tunti aloitetaan yhteisellä alkulämmittelyllä, jonka jälkeen aikuiselle on tarjolla harjoitteluohjelma, joissa lapsi voi olla joko mukana tai liikkeet tehdään ilman lasta. Voit halutessasi tehdä myös omatoimista treeniä. Tunnit toteutetaan kuuden kerran jaksoissa, hinta 59 euroa/jakso. Lastenhoitaja/ohjaaja Satu Rintamäki.

UUSI: BabyPilates 6x: keskiviikkoisin klo 9.30-10.30 1. jakso 5.9-10.10 (peruttu), 2. jakso 24.10-28.11.(täynnä)

BabyPilates on vauvan (3-12kk) ja äidin yhteinen liikuntatuokio, joka auttaa äitiä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä sekä luo vuorovaikutusta äidin ja vauvan välille. Tunnit koostuvat matolla tehtävistä pilatestyylisistä avaavista ja vahvistavista harjoitteista. Tunneille voi tulla myös ilman lasta. Tunnit toteutetaan kuuden kerran jaksoissa, hinta 59 euroa/jakso. Ohjaajana Satu Rintamäki

 

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN: Ilmoitathan ryhmän/ryhmät, johon ilmoittaudut, nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi Satulle joko puhelimitse: 040-7005210, sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Satulta voit kysyä myös lisätietoja ryhmistä. Tunnit toteutetaan 6-12 henkilön pienryhminä.

POISSAOLOT JA KERTAMAKSU: Jos et joku kerta pääse osallistumaan omaan ryhmääsi, voit päästää jonkun tuttusi liikkumaan puolestasi tai tulla korvaamaan tunnin jossain muussa treeniryhmässä, jossa on tilaa. Pienryhmässä mukana olevat voivat tulla myös muille tunneille extratreeneihin kymmenen euron kertamaksulla. Jos paikkoja on vapaana voi myös muut kuin ryhmissä olevat käydä tunnilla 15 euron kertamaksulla. Kysy vapaita paikkoja tunneilta suoraan Satulta puhelimitse: 040-7005210.

"Liikuttavan tunnit ovat huippuhyviä!" - Mikset sinäkin kokeilisi?