logo liikuttava.fi

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

Syksyn 2017 pienryhmien aikataulu ajalla 14.8-17.12

Tuntikuvaukset: 

Kuntovalmennusta ja ravintoneuvontaa pienryhmässä:

KunnonStartti: Miten kannattaisi liikkua, mitä tänään syötäisiin ja miten kaiken saisi sovitettua omaan arkeen? Kokonaisvaltainen hyvinvointi - tämä valmennus tähtää juuri siihen! Tunnit sisältävät tietoa niin liikkuvuus-, lihaskunto- kuin kestävyysharjoittelustakin sekä ravintoneuvontaa. Tapaamiset sisältävät myös eri liikuntakokeiluja, joihin itse voit vaikuttaa. Ryhmän jäsenet voivat lisäksi osallistua Liikuttavan muille tunneille kertamaksulla. KunnonStartti maanantaisin klo 16.00-17.30, yhteensä 10 tapaamista. Hinta 250€/hlö (sis. luentomateriaalit ja muut materiaalit tunneilta). Lataa esite tästä

Seuraavat KunnonStartti -pienryhmät alkavat tammikuussa. Pienryhmävalmennuksen voit tilata yksityistunteina myös esimerkiksi työporukalle erikseen sovittuna ajankohtana.

Lihaskuntoa vauvan/lapsen kanssa:

BabyLiikkis 8x: tiistaisin klo 10.30-11.30 1. jakso 22.8.-11.10, 2. jakso 24.10-12.12 (täynnä)

BabyLiikkis on vauvan (3-12kk) ja äidin yhteinen liikuntatuokio, joka auttaa äitiä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä sekä luo vuorovaikutusta äidin ja vauvan välille. Tunnit koostuvat ohjatusta alkulämmittelystä, äidin lihaskuntoliikkeistä, joissa vauva on mukana tai lihaskuntoliikkeitä tehdään eri välineitä ja oman kehon ainoa hyödyntäen sekä loppuvenyttelystä ja lantionpohjan harjoitteista. Tunnit toteutetaan kahdeksan kerran jaksoissa, hinta 65€/jakso. Ohjaajana Satu Rintamäki.

Liikkis 8x: maanantaisin klo 10.15-11.30  2. jakso 23.10-11.12 (peruttu, seuraava jakso tammikuussa)

Liikkis tunneille voit tulla lapsen kanssa treenaamaan. Aikuiselle on tarjolla harjoitteluohjelmat, joissa lapsi voi olla joko mukana tai liikkeet tehdään ilman lasta. Treeni tehdään lasten ehdoilla. Aikuinen on vastuussa omasta lapsestaan ja treenistään mutta ohjaaja auttaa lasten hoidossa ja opastaa oikeissa liiketekniikoissa. Treeniaikaa on yhteensä 75minuuttia, voit olla joko koko ajan tai vain osan. Tunnit toteutetaan kahdeksan kerran jaksoissa, hinta 65€/jakso. Lastenhoitaja/ohjaaja Satu Rintamäki.

Treeniryhmät:

CrossMix: maanantaisin klo 18.00-19.00 (ryhmässä vielä tilaa)

CrossMix on toiminnallinen lihaskuntotunti eri välineitä ja oman kehon painoa hyödyntäen. Treenejä tehdään myös eri tehokeinoilla mm. tabata, HIIT, patteriharjoittelu. Tunteja ohjaavat Satu Rintamäki sekä Johanna Peurala. 

Jooga: maanantaisin klo 19.20-20.30 (täynnä)

Hyväksyvä ja lämminhenkisessä pienryhmässä toteutettava dynaaminen Flow -jooga antaa sinulle mahdollisuuden kehon ja mielen positiiviseen muutokseen - oivalluksia pysähtyä hetkeen, rentoutua sekä nauttia oman kehosi liikkeestä. Pääpainoina tunneilla on kehon liikkuvuuden kehittäminen jokaisen omista lähtökohdista käsin sekä hiljentyminen oman itsen ääreen. Flow -joogassa liike on virtaavaa ja hengitys yhdistää asanat (jooga-asennot) toisiinsa. Flow -jooga on erittäin monipuolinen harjoitus; se kehittää kehon elastisuutta, tasapainoa ja voimatasoja. Asanoiden linjaukset ohjataan tarkasti ja turvallisesti. Tunnit sopivat joogaharrastuksen vasta-alkajille sekä jo joogaa harrastavïlle. Eivät sovellu raskaana oleville. Joogamaton ja vilttien vuokra sisältyy hintaan. Ohjaajana Johanna Peurala. Tuntien teemat:

14.8. Flow Yoga intro, 21.8. New Moon Flow, 28.8. Lentävät soturit, 4.9. Metsäjooga (säävaraus) / Lantio auki, 11.9. Taaksetaivutukset, 18.9. Corevoima, 25.9. Detoxing Twist, 2.10. Joogapilates, 9.10. 14 aurinkotervehdystä, 16.10. Rintarankaspecial, 23.10. Astanga (Niina Katara) 30.10. Astanga (Niina Katara), 6.11. Inversiot, 13.11. Pranayama - voimaa hengitysharjoituksista, 20.11. Joogapilates, 27.11. Eteentaivutukset, 4.12. Lentävät soturit, 11.12. Lantio auki. Pidätämme oikeudet teemamuutoksiin. 

CrossCore: tiistaisin klo 17.15-18.15 (ryhmässä vielä tilaa) tai sunnuntaisin klo 18.00-19.00 (täynnä) 

Kehonhallintaa, voimaa ja tasapainoa kehittävä tunti, jossa pääosin treenataan katosta roikkuvien CrossCore -voimanarujen avulla. Monipuolisia voima-, tasapaino-, ja liikkkuvuusharjoitteita tarjolla eri liikevariaatioin kaiken tasoisille liikkujille. Tule ja haasta itsesi vähän erilailla, mihin olet ehkä tottunut! Ohjaajana Satu Rintamäki.

Kuntopiiri: torstaisin klo 17.15-18.15 (ryhmässä vielä tilaa)

Tehokas matalan kynnyksen lihaskuntotunti, jossa treenataan erityylisin kiertoharjoitteluin joko eri välineitä tai oman kehon painoa hyödyntäen. Kaksi peräkkäistä kertaa ovat aina samantyylisiä ja liikkeistä on tarjolla eri versiot, jotta jokainen saa kunto- ja taitotasoonsa sopivat treenin. Ohjaajana Satu Rintamäki.

KuulaMix: torstaisin klo 18.30-19.30 (ryhmässä vielä tilaa)

Todellinen mix täynnä voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Kahvakuulaa käytetään näillä tunneilla monipuolisesti eri harjoitteisiin. Jokaisella tunnilla on oma teemansa ja tyylinsä. Näillä tunneilla treenataan hyvällä sykkeellä tekniikkaa unohtamatta! Ohjaajana Satu Rintamäki

BodyHarmony: sunnuntaisin klo 19.20-20.30 (täynnä)

Rauhallinen koko kehoa huoltava ja vahvistava tunti, joka kehittää kehonhallintaa, tasapainoa, lisää liikkuvuutta ja rentouttaa. Jokaisella tunnilla on oma teemansa ja tunteja ohjaavat Katja Kivijärvi, Johanna Peurala ja Satu Rintamäki. Bodyharmony on sopiva sekoitus joogaa, pilatesta, kehonhuoltoa ja kehoa vahvistavia lihaskuntoharjoitteita, jotka keskittyvät pääosin keskivartalon tukilihaksiin. Tuntien teemat (muutokset ohjelmaan mahdollisia, mm. Katjan joogia tulossa muutama lisää, kunhan saadaan päivät sovittua)

20.8 Vinyasa Flow (Katja), 27.8 Joogapilates (Satu) 3.9 Kehon kierrot (Satu) 10.9 Lantiokorin hallinta, alavartalon huoltoa (Satu) 17.9 Vinyasa Flow (Katja), 24.9 Vinyasa Flow (Katja), 1.10 Corepilates (Satu), 8.10 Tasapaino special (Satu), 15.10 Vatsa&peppu (Satu), 22.10 Yin jooga (Johanna), 29.10 Vinyasa Flow (Katja), 5.11 Rintaranka ja lapatuki, ylävartalon huoltoa (Satu), 12.11 Yin jooga (Katja), 19.11 Yin jooga (Johanna), 26.11 Vinyasa Flow (Katja), 3.12 Kyykystä ylös ja alavartalon huoltoa (Satu) 10.12 Corepilates tai Vinyasa Flow, 17.12 Kehonhuoltoa koko keholle 

TREENIRYHMIEN HINNAT: 169€/ryhmä (sis. 18 treenikertaa), jos osallistut kahteen tai useampaan saat seuraavat ryhmät 159€:lla. Ryhmien vapaille paikoille voi tulla myös syyskuun alusta, jolloin hinta 145€/ryhmä (sis. 15 treenikertaa)

Jos et joku kerta pääse osallistumaan omaan ryhmääsi, voit päästää jonkun tuttusi liikkumaan puolestasi tai tulla korvaamaan tunnin jossain muussa treeniryhmässä, jossa on tilaa. Myös extratreenit ovat mahdollisia kertamaksulla pienryhmissä mukana oleville. 

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoitathan ryhmän/ryhmät, johon ilmoittaudut, nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi Satulle joko puhelimitse: 040-7005210, sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Satulta voit kysyä myös lisätietoja ryhmistä.

"Liikuttavan tunnit ovat huippuhyviä!" - Mikset sinäkin kokeilisi?