logo liikuttava.fi

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

HELMIKUU

  • TRIGGER & YOGA WORKSHOP lauantaina 3.2 klo 12.00-14.30. Superpitkä, 2,5 tunnin workshop auttaa sinua avaamaan lantion seudun kireydet. Käytämme workshopissa apuna triggerpalloja sekä pitkiä täsmävenytyksiä eri lantion lihaksille. Workshop on suunnattu erityisesti heille, jotka kokevat olevansa notkeita kuin rautakanget. Tervetulleita ovat aktiiviliikkujat sekä liikuntaharrastuksen aloittavat. Ohjaajana personal trainer (FAF), joogaopettaja, Mobility & Movement Coach Johanna Peurala. Ilmoittaudu Johannalle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050-3068457. Hinta 30€.
  • YIN&YANG WORKSHOP lauantaina 10.2 klo 12.00-14.30. Superpitkä, 2,5 tunnin workshop johdattaa sinut dynaamisen slow flow -joogan sekä rauhoittavan, staattisen yin-joogan maailmoihin. Yhdistämme nämä kaksi joogalajia saumattomaksi kokonaisuudeksi - välillä liikumme pehmeästi ja aaltomaisesti oman hengityksemme tahtiin ja välillä pysähdymme tiettyyn yin-asanaan pidemmäksi aikaa (syvävenytys). Yin-asanoiden aikana teemme erilaisia hengitysharjoituksia, jotka auttavat kehon kireyksien purkamisessa. Workshopin päättää ihana syvärentoutus. Ohjaajana personal trainer (FAF), joogaopettaja, Mobility & Movement Coach Johanna Peurala. Ilmoittaudu Johannalle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050-3068457. Hinta 30€.
  • SOINTURENTOUTUS TYÖVIIKON PÄÄTTEEKSI perjantaina 16.2 klo 17.00-18.00. Pienryhmälle suunnattu äänirentoutustuokio, jossa voit pysähtyä hetkeen, rentoutua ja nauttia harmonisista äänistä, joita luodaan erilaisilla äänimaljoilla, gongilla ja koshilla (soitin). Äänet ja värähtelyt vievät sinut rauhoittavan unen ja valvetilan välimaastoon. Tutkitusti kehon ja mielen rentoutuessa virkeys- ja energiataso lisääntyvät, stressitaso laskee, tasapainoisuus, levollisuus ja unenlaatu paranevat sekä itsetuntemus vahvistuu. Sointurentoutus sisältää alustuksen, varsinaisen rentoutuksen, palautumisen sekä mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia. Ota mukaasi lämpimät vaatteet, villasukat, vesipullo ja halutessasi tyyny. Hinta: 15€. Ohjaajana sointukylpyohjaaja Päivi Roiha. Ilmoittaudu Päiville viimeistään 9.2.2018 040-7430799 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MAALISKUU

  • JOOGAA NAISILLE -LYHYTKURSSI lauantaina 17.3 ja 24.3 klo 10.30-13.00. Tällä lyhytkurssilla opettelemme Hathajoogaan perustuvia harjoituksia jotka tasapainottavat umpieritys- eli hormonijärjestelmää, edesauttavat tasapainoisia kuukautisia, helpottavat vaihdevuosioireita, vahvistavat lantionpohjaa ja rauhoittavat hermostoa sekä mieltä. Kurssilla opetellaan lantiota avaavia asanoita jotka elvyttävät alaraajojen alueen verenkiertoa ja aktivoivat aineenvaihduntaa. Kurssilla tehtävät joogaharjoitukset tekevät hyvää myös selälle ja koko kehon hyvinvoinnille. Asanaharjoitusten lisäksi opettelemme myös rauhoittavia Pranayama eli hengitysharjoituksia. Kurssi soveltuu kaikille Naisille, paitsi raskaana oleville. Aikaisempaa joogataustaa ei tarvita! Mukaan tarvitset vesipullon, joustavat/lämpimät vaatteet ja iloista mieltä, salista löytyy matot ja viltit. Kurssin ohjaa RYT 500 joogaopettaja Eeva-Maria Pasonen. Hinta: Koko kurssin hinta on 55€ ja se maksetaan ennen kurssin alkua tilille tai paikan päällä liikuntaeduilla (mm. Smartum, Tyky, Sporttipassi). Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 10.3. mennessä Liikuttavan Satulle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai yhteydenottolomakkeella. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa kurssin jollain liikuntaedulla. Mikäli sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä, ota yhteys Eevaan: 050 3571795. Lämpimästi Tervetuloa mukaan ♥

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan keväällä tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!