logo liikuttava.fi

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

MARRASKUUSSA

  • SOINTURENTOUTUS perjantaina 9.11 klo 17.30-18.30. Sointurentoutus tarjoaa syvärentoutusta keholle ja mielelle äänimaljojen ja muiden instrumenttien soinnin avulla. Äänet ja värähtelyt vievät sinut lempeästi unen ja valvetilan rajamaille. Kehon ja mielen rentoutuessa virkeys- ja energiataso lisääntyvät, stressitaso laskee, tasapainoisuus, levollisuus ja unenlaatu paranevat sekä itsetuntemus vahvistuu. Rentoutus on tunnin mittainen, joka sisältää alustuksen, varsinaisen rentoutuksen, palautumisen sekä mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia. Ota mukaasi joogamatto, viltti, villasukat, vesipullo ja halutessasi tyyny. Hinta: 20 euroa/hlö (sis. alv 24%), käteismaksu. Ilmoittaudu puhelimitse tai sähköpostilla viimeistään 6.11.2018. puh.040 743 0799 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • PHYSIOPILATESTA SYNNYTTÄNEILLE sunnuntaisin 18.11-16.12 klo 11.00-12.15. PhysioPilates on fysioterapeutin ohjamaa pilatesharjoittelua. Tämä ryhmä on tarkoitettu synnyttäneille äideille ilman vauvan mukana oloa. Ohjaajana PhysioPilates ohjaaja, äiti ja yleisurheilustakin tuttu Elina Torro. Hinta 65€/ryhmä, maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Sitovat ilmoittautumiset 11.11 mennessä Liikuttavan Satulle: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa kurssin jollain liikuntaedulla. Lataa esite tästä
  • PHYSIOPILATEKSEN ALKEET sunnuntaiain 18.11-16.12 klo 12.30-14.00. Tavoitteena vahva keskivartalo, parempi ryhti, liikkuvuutta ja liikkeen hallintaa. Tällä viiden kerran kurssilla opit huoltamaan ja vahvistamaan kehoasi fysioterapeutti ja PhysioPilates -ohjaaja Elina Torron loistavassa ohjauksessa. PhysioPilates toteutetaan 8-10 henkilön pienryhmässä, joten saat varmasti myös yksilöllistä ohjausta. Tuntien jälkeen on varmasti virkistynyt keho ja mieli. Huomioithan että yhden kerran kesto on 90minuuttia. Hinta 79 euroa, maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Sitovat ilmoittautumiset 11.11 mennessä Liikuttavan Satulle: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa kurssin jollain liikuntaedulla. 
  • YIN ESSENTIALS JOOGA perjantaina 23.11 klo 18-20. Yin jooga on kehoa ja hermostoa rauhoittava sekä kehon liikelaajuutta parantava ja ylläpitävä joogamuoto. Pitkäkestoisten asanapitojen aikana työskentelemme lihaksia syvemmällä sidekudostasolla parantaen nivelten ja sidekudosalueiden aineenvaihduntaa. Harjoitus tehdään lihakset rentoina ja asanoita pyritään muuntamaan jokaisen yksillöllistä anatomiaa kunnioittaen. Yin joogaharjoitus täydentää ihanteellisella tavalla aktiivisia joogalajeja tai muuta vahvaa liikkumista. Olosi voikin pitkän harjoituksen jälkeen olla kuin olisit käynyt hieronnassa ja nauttinut sen päälle hyvät unet. Tavoitteena on kiireestä, stressistä ja muista rasituksista terveellisellä tavalla palautunut keho ja mieli. Eteeriset öljyt ovat harjoituksessa tukemassa rauhoittumista ja levollista mielentilaa. Harjoituksessa käytettävät öljyt ovat täysin puhtaita Young Livingin eteerisiä öljyjä. Öljyt höyrytetään huoneilmaan, mutta halutessasi voit myös sipaista öljyä ranteeseen tai esim. korvan taakse ennen harjoituksen alkua. Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Kurssin ohjaa RYT200 joogaopettaja Katja Kivijärvi. Hinta: 30 euroa ja se maksetaan ennen joogaa Liikuttavan tilille tai paikan päällä liikuntaseteleillä. Sitovat ilmoittautumiset 16.11 mennessä satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella www.liikuttava.fi/yhteystiedot.
  • AFTER WORK HUOLTO tiistaina 27.11 klo 16.15-17.45. Palaudu työpäivästä venyttelemällä ja huoltamalla itseäsi. Teemme dynaamisen akkulämmittelyn jälkeen kehon hahmotusta parantavaa keppijumppaa ja venyttelemme tunnin lopuksi rauhallisesti koko kehoa avaavin liikkein. Huom. tunnin kesto 90min. Hinta 15 euroa. Huollon ohjaa Liikuttavan oma Personal Trainer Satu Rintamäki. Ilmoittautumiset: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Huolto toteutetaan 8-12 osallistujalla.

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!