logo liikuttava.fi

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

HUHTIKUUSSA

  • LEMPEÄ LAUANTAIN YIN JOOGA lauantaina 28.4 klo 10.30-12.30. Tule pysähtymään kiireisen arjen keskellä ja päästämään irti turhasta stressistä ja huolista. Tämän kaksituntisen aikana saat takuulla lihaksesi venymään ja mielesi rauhoittumaan. Yin jooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, kehon liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella johon Yin joogaharjoitukset eniten vaikuttavat. Workshopin ohjaa RYT 500 joogaopettaja Eeva-Maria Pasonen. Hinta: 25€ ja se maksetaan ennen workshopin alkua tilille tai paikan päällä liikuntaeduilla. Sitovat ilmoittautumiset 21.4 mennessä Liikuttavan Satulle: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa workshopin jollain liikuntaedulla. Mikäli sinulla on kysyttävää workshopin sisällöstä, ota yhteys Eevaan: 050 3571795. Lämpimästi Tervetuloa mukaan ♥
  • LONKAT NOTKEIKSI -KURSSI torstaisin 26.4-31.5 (ei 10.5) klo 10.00-11.15. PERUTTU

TOUKOKUUSSA

  • YIN JOOGA torstaina 3.5 ja 17.5 klo 18.00-20.00. Superpitkä, rentouttava Yin koko keholle. Voit tulla molempiin tai vain toiseen. Ohjaajana personal trainer (FAF), joogaohjaaja, Mobility & Movement Coach Johanna Peurala. Hinta: 30€ / kerta, 50€ 2kertaa (käy mm. Smartum, EazyBreak, Edenred. Ilmoittaudu: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050-3068457.
  • NISKAT VAPAAKSI -KURSSI tiistaisin 8.5-5.6 klo 17.45-18.00 (huom. aika muutettu alkuperäisestä!). Kipeytyykö niskasi jatkuvasti? Kärsitkö päänsäryistä? Tule kokeilemaan viiden kerran kurssia, jolla opit lisäämään kehosi liikkuvuutta ja vähentämään jännittyneisyyttä. Kun koko keho voi paremmin, niin niska ja pääkin kiittää! Kurssin sisältö perustuu PhysioPilatekseen ja psykofyysiseen fysioterapiaan. Kurssin hinta 5 krt 69 euroa (sis. ALV 10 %) maksetaan ensimmäisellä kerralla käteisellä tai kortilla. Ilmoittaudu 24.4.2018 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040 735 6750! Kurssille otetaan max 12 hlöä. Ohjaajana fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja Annika Uutela.
  • LIIKUTTAVA HUOLTO maanantaisin 7.5-21.5 klo 18.30-20.00. Toukokuun kolmena maanantaina pistetään keho kesäkuntoon. Tule lisäämään liikkuvuutta sekä vahvistamaan kehoa erilaisilla venytystekniikoilla ja kehonhuoltovälineillä. Käytämme tunneilla oman kehon lisäksi myös pilates- ja hierontarullia sekä -palloja. Jokaisella kerralla eri teemat 7.5 Lantiokori, 14.5 Rintaranka, 21.5 Kehon kierrot. Tunti toteutetaan 6-12 henkilölle. Voit osallistua kaikkiin tai vain yhteen. Mukaan tarvitset vain itsesi - korjausvälineet löytyvät huoltamolta. Ohjaajana Liikuttavan oma Personal Trainer Satu Rintamäki. Hinta: 15/kerta, 40€/3 kertaa. Ilmoittautumiset: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella.
  • JUOKSU WORKSHOP keskiviikkoisin 9.5-23.5 klo 18.30-20.30. Juoksemalla hyvään oloon ja kuntoon - Tämän juoksu workshopin tavoitteena on opastaa sinut ymmärtämään oman kehosi mahdollisuuksia ja rajoitteita juoksun ja yleensäkin kestävyysharjoittelun suhteen. Mitä sykkeesi sinulle kertoo? Mikä on aerobinen kuntosi? Miten kannattaisi lähteä liikkeelle? Miten juoksen, tankkaan ja palaudun? Saat vastauksia ainakin näihin kysymyksiin monipuolisessa kolmen kerran valmennuksessa. Workshopin ohjaa juoksuun(kin) vähän hurahtanut Liikuttavan oma Personal Trainer Satu Rintamäki. Kysy ihmeessä lisätietoja, mikäli kiinnostuit. Tarkempi aikataulu tuntien sisällöstä aukeaa tästä. Sitovat ilmoittautumiset 2.5 mennessä Liikuttavan Satulle: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Hinta koko workshopille 69€, sisältäen kaiken materiaalin tunneilta.
  • LIIKUTTAVAN KESÄILTA torstaina 31.5 klo 17 alkaen. Lisätietoja lähempänä.

KESÄ/HEINÄKUUSSA

  • LIIKUTTAVA on mukana Pirkan yöpyöräilyssä pe 15.6 sekä omalla kirkkoveneellä Pirkan soudussa la 28.7 tai retkisoudussa ke 1.8. Ota yhteyttä Liikuttavan Satuun, mikäli haluat porukkaan mukaan: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!