Liikuttava logo2

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
Liikuttava logo2
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

KESÄKUUSSA

  • KESÄHUOLTO perjantaina 7.6 klo 18.00-19.30. Onko kehosi jumissa, huolto jäänyt tekemättä, paikkoja kolottaa? Tule huoltamaan keho kesäkuntoon ja anna aikaa itsellesi ja omalle hyvinvoinnillesi kaiken kiireenkin keskellä. Käytämme apuvälineinä huollossa tällä kertaa kuminauhaa ja pilatestarullaa tai -palloa. Tiedossa puolitoistatuntinen dynaamista venyttelyä, rauhallista liikettä ja venytyksiä keholle sekä kehon mahdolisten puolierojen hahmotusta. Mitään ennakkotietoja ei vaadita, jotta voit osallistua. Vaikka kaikki olisikin jo tuttua, tule paikalle rauhoittumaan, keskittymään ja hoitamaan itseäsi, jos se kotioloissa on jäänyt tekemättä. Kehonhuolto on tärkeää, treenasit sitten paljon tai et ollenkaan. Kaikki välineet matoista lähtien löytyy lainaksi, tarvitset mukaan vain itsesi ja oman juomapullon sekä rennot lämpimät vaatteet. Huollon ohjaa Liikuttavan Personal Trainer ja liikunnanohjaaja Satu Rintamäki. Hinta 20 euroa. Maksetaan paikan päällä käteisellä tai Liikuttavan tilille. Maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Ilmoittautumiset sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot.

HEINÄKUUSSA

  • Liikuttava Pirkan soudussa lauantaina 27.7 klo 16. Ota yhteyttä, mikäli haluat kirkkoveneeseen mukaan!

ELOKUUSSA

  • PITKÄ YIN JOOGA perjantaina 9.8 klo 17.45-19.45. Tule nauttimaan pitkistä ja lempeistä yin joogan venytyksistä kokonaisen kahden tunnin ajaksi. Tämän kaksituntisen aikana saat lihaksesi venymään, mielesi rauhoittumaan ja aineenvaihdunnan mukavasti käyntiin. Yin jooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella johon yin joogaharjoitukset eniten vaikuttavat. Yin joogan avulla tulet koko ajan tietoisemmaksi itsestäsi ja omista tarpeistasi. Yin jooga saattaa vapauttaa kehosta myös erilaisia tunnelukkoja ja on palauttava, voimaannuttava harjoitus stressaavassa elämäntilanteessa. Sopii hyvänä vastapainona myös dynaamisille liikunta lajeille. Tämä kurssi sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Ota mukaasi joustavat, lämpimät vaatteet ja vesipullo. Salista löytyy matot ja kaikki tunnilla tarvittavat pienvälineet. Jos et ole ennen ollut joogassa ja haluaisit kokeilla, sopii tämä kaksituntinen loistavasti myös ensikertalaiselle. Kurssin ohjaa joogaopettaja (RYT 500) ja Pilates Health ohjaajaa Eeva-Maria Pasonen. Hinta 30 euroa. Maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen joogaa tai paikan päällä liikuntaeduilla. Ilmoittaudu mukaan 2.8.2019 mennessä sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Jooga toteutetaan 8-12 osallistujalla. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla.
  • JUOKSU WORKSHOP la-su 10-11.8 ja 17-18.8 klo 10-12.
  • AISTIEN ARMOILLA LUENTO JA RENTOUTUS sunnuntaina 25.8 klo 10.15-12.30. Tässä Aistien armoilla -workshopissa keskitytään aikuisen ihmisen sensomotorisen kuvan haasteisiin. Workshop on kaksiosainen sisältäen osallistavan luennon sensomotoriikasta sekä toiminnallisen rentoutuksen kotiharjoitteineen. Tutustu workshopin sisältöön tarkemmin tästä. Ohjaana tässä workshopissa Sensomotoriikan asiantuntija, Liikunnanohjaaja AMK Jarno Jokela. Hinta 35 euroa. Ilmoittaudu mukaan 18.8.2019 mennessä sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla. Huom. Vastaava kurssi koskien lasten sensomotorisia haasteita tulossa sunnuntaina 1.9.
  • PITKÄ YIN JOOGA perjantaina 30.8 klo 17.45-19.45.

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!