logo liikuttava.fi

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

MARRASKUUSSA

  • YIN&YANG ESSENTIALS jooga sunnuntaina 4.11 klo 10.30-12.30. Tule hoitamaan kehoasi ja mieltäsi kokonaisvaltaisesti tällä parituntisella Yin & Yang Essentials -harjoituksella, joka kokoaa yhteen rauhoittavan Yin-joogan ja virtaavan Vinyasa Flow -joogan parhaat puolet hyväätekevien eteeristen öljyjen siivittämänä. Virtaavassa flow-osuudessa liikkeet sulautuvat yhteen hengityksen johdattamana kehittäen voimaa, joustavuutta ja kestävyyttä. Ehkä pääset myös haastamaan itseäsi, kuitenkin sopivan lempeällä asenteella. Harjoituksen loppua kohden rauhoitumme yin-joogan pitkäkestoisissa asanoissa, joiden vaikutukset ulottuvat syvälle sidekudoksiin, ligamentteihin ja jänteisiin. Yin & Yang Essentials -harjoitus soveltuu sinulle, joka olet jo käynyt joogassa joitakin kertoja. Hyviä lajeja harjoituksen pohjaksi ovat esimerkiksi astangajooga, Yin & Yang tai Vinyasa Flow. Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Joogan ohjaa RYT 200 joogaopettaja Katja Kivijärvi. Hinta tälle suloisuudelle on 30 euroa. Maksu tilille (lasku lähetetään n. viikkoa ennen) tai paikan päällä liikuntaeduilla (mm. Smartum, Tyky, Sporttipassi). Ilmoittautumiset: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot.
  • AFTER WORK HUOLTO tiistaina 6.11 klo 16.15-17.45. Palaudu työpäivästä venyttelemällä ja huoltamalla itseäsi. Teemme dynaamisen akkulämmittelyn jälkeen kehon hahmotusta parantavaa keppijumppaa ja venyttelemme tunnin lopuksi rauhallisesti koko kehoa avaavin liikkein. Huom tunnin kesto 90min. Hinta 15 euroa. Tunnin jälkeen on mahdollista ostaa kotiin huoltovälineet ja kysyä vielä vinkit omatoimiseen kehonhuoltoon. Huollon ohjaa Liikuttavan oma Personal Trainer Satu Rintamäki. Ilmoittautumiset: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Huolto toteutetaan 5-12 osallistujalla.
  • SOINTURENTOUTUS perjantaina 9.11 klo 17.30-18.30. Sointurentoutus tarjoaa syvärentoutusta keholle ja mielelle äänimaljojen ja muiden instrumenttien soinnin avulla. Äänet ja värähtelyt vievät sinut lempeästi unen ja valvetilan rajamaille. Kehon ja mielen rentoutuessa virkeys- ja energiataso lisääntyvät, stressitaso laskee, tasapainoisuus, levollisuus ja unenlaatu paranevat sekä itsetuntemus vahvistuu. Rentoutus on tunnin mittainen, joka sisältää alustuksen, varsinaisen rentoutuksen, palautumisen sekä mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia. Ota mukaasi joogamatto, viltti, villasukat, vesipullo ja halutessasi tyyny. Hinta: 20 euroa/hlö (sis. alv 24%), käteismaksu. Ilmoittaudu puhelimitse tai sähköpostilla viimeistään 6.11.2018. puh.040 743 0799 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • PHYSIOPILATESTA SYNNYTTÄNEILLE sunnuntaisin 18.11-16.12 klo 11.00-12.15. PhysioPilates on fysioterapeutin ohjamaa pilatesharjoittelua. Tämä ryhmä on tarkoitettu synnyttäneille äideille ilman vauvan mukana oloa. Ohjaajana PhysioPilates ohjaaja, äiti ja yleisurheilustakin tuttu Elina Torro. Hinta 65€/ryhmä, maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Sitovat ilmoittautumiset 11.11 mennessä Liikuttavan Satulle: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa kurssin jollain liikuntaedulla. Lataa esite tästä
  • PHYSIOPILATEKSEN ALKEET sunnuntaiain 18.11-16.12 klo 12.30-14.00. Tavoitteena vahva keskivartalo, parempi ryhti, liikkuvuutta ja liikkeen hallintaa. Tällä viiden kerran kurssilla opit huoltamaan ja vahvistamaan kehoasi fysioterapeutti ja PhysioPilates -ohjaaja Elina Torron loistavassa ohjauksessa. PhysioPilates toteutetaan 8-10 henkilön pienryhmässä, joten saat varmasti myös yksilöllistä ohjausta. Tuntien jälkeen on varmasti virkistynyt keho ja mieli. Huomioithan että yhden kerran kesto on 90minuuttia. Hinta 79 euroa, maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Sitovat ilmoittautumiset 11.11 mennessä Liikuttavan Satulle: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa kurssin jollain liikuntaedulla. 

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!