Liikuttava logo2

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
Liikuttava logo2
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

HUHTIKUUSSA

  • LIIKKUVA SELKÄ perjantaisin 5.4-10.5 (ei 19.4) klo 17.30-18.45.  Liikkuva selkä workshop on viiden kerran kokonaisuus, jossa keskitytään selän, niska- ja hartiaseudun sekä keskivartalon lihasten hyvinvointiin. Tavoitteena on vahvistaa keskivartalon lihaksia, vähentää lihaskireyksiä ja parantaa kehonhallintaa ja ryhtiä. Harjoittelun ohessa saat myös vinkkejä selkäongelmien ennaltaehkäisyyn ja selän hyvinvoinnin ylläpitoon. Kärsitkö pitkittyneestä selkäkivusta? Oletko kenties saanut ohjeita lääkäriltä tai fysioterapeutilta kuntouttaa ja liikuttaa selkääsi? Omatoiminen harjoittelu helposti jää pienelle tai unohtuu ajan kanssa. Mitä jos ilmoittautuisit mukaan pienryhmään, jossa saat fysioterapeutin ohjauksessa ja opastuksessa liikutettua turvallisesti selkääsi? Pienessä ryhmässä myös yksilöllinen ohjaus on mahdollista ja harjoitteet tulee tehtyä oikein ja ne tulee tehtyä, jos ne kotioloissa ovat jääneet tekemättä. Aktiivinen kuntoutus vähentää selkäkipuja tai voi jopa poistaa ne kokonaan. Tämä workshop sopii myös niille, joilla selkäkipuja ei ole. Tämän jälkeen niitä vielä pienemmällä todennäköisyydellä tuleekaan :-) Workshopin ohjaa fysioterapeutti ja PhysioPilates -ohjaaja Elina Torro. Hinta 79 euroa. Sitovat ilmoittautumiset 29.3 mennessä: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella.

TOUKOKUU

  • AISTIEN ARMOILLA LUENTO JA RENTOUTUS sunnuntaina 5.5 klo 10.15-12.30. Tässä Aistien armoilla -workshopissa keskitytään aikuisen ihmisen sensomotorisen kuvan haasteisiin. Workshop on kaksiosainen sisältäen osallistavan luennon sensomotoriikasta sekä toiminnallisen rentoutuksen kotiharjoitteineen. Tutustu workshopin sisältöön tarkemmin tästä. Ohjaana tässä workshopissa Sensomotoriikan asiantuntija, Liikunnanohjaaja AMK Jarno Jokela. Hinta 35 euroa. Ilmoittaudu mukaan 30.4.2019 mennessä sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla.
  • PITKÄ YIN JOOGA sunnuntaina 5.5. klo 13.30-15.30. Tule pysähtymään kiireisen arjen keskellä ja nauttimaan rauhallisesta joogaharjoituksesta. Yin jooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella johon yin joogaharjoitukset eniten vaikuttavat. Tämän kaksituntisen aikana saat lihaksesi venymään, mielesi rauhoittumaan ja aineenvaihdunnan mukavasti käyntiin. Joogan ohjaa joogaopettaja (RYT 500) ja Pilates Health ohjaajaa Eeva-Maria Pasonen. Hinta 30 euroa. Maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen joogaa tai paikan päällä liikuntaeduilla. Ilmoittaudu mukaan 30.4.2019 mennessä sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla. Lämpimästi tervetuloa mukaan!
  • CROSSCORE sunnuntaisin 12.5-2.6 klo 16.45-18.00. CrossCore on katosta roikkuva toiminnallisen harjoittelun väline. Liikkeet tehdään vartalon omaa painoa hyödyntäen ja liikekulmia muuttamalla. Monipuoliset voima-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoitukset haastavat sinut aivan uudella tavalla, kuin mihin ehkä olet tottunut. Tule rohkeasti kokeilemaan CrossCore-naruja tähän neljän kerran työpajaan ja haasta itsesi kunnon treeniin! Liikevariaatioita löytyy kaiken tasoisille liikkujille. Pienryhmässä pääset treenaamaan tehokkaasti ja saat myös henkilökohtaista ohjausta liikkeisiin. Ilmoittaudu pian, sillä mukaan mahtuu enintään 8 osallistujaa! Ohjaaja: Personal Trainer, CrossCore Rotational Bodyweight Trainer, Satu Rintamäki. Hinta: 55€, maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Ilmoittautumiset 8.5 mennessä: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella.
  • ÄITI-VAUVAPILATES tiistaisin 14.5-11.6 klo 12-13. Äiti-vauvapilates on äidin ja alle vuoden ikäisen vauvan ihana yhteinen liikuntahetki. Kurssilla tuetaan äidin ja vauvan varhaista vuorovaikutussuhdetta ja vauvan motorista kehitystä, samalla kun äiti palautuu raskausajasta ja synnytyksestä turvallisesti lantionpohjaa vahvistaen. Lantionpohjan toimintahäiriöt (mm. virtsankarkailu ja kohdun laskeuma) ovat hyvin yleisiä synnytyksen jälkeen, synnytystavasta riippumatta. Oikeanlaisella liikunnalla pystytään lieventämään tai ehkäisemään toimintahäiriöitä ja nopeuttamaan vatsalihaserkauman palautumista. Pilateksen avulla ryhti paranee, liikkuvuus lisääntyy ja keskivartalo tiivistyy, sekä pystytään helpottamaan niska-hartiaseudun jumeja. Voit osallistua kurssille kun oma vointisi sen sallii ja lääkäri on tehnyt sinulle jälkitarkastuksen. Pieni ryhmäkoko takaa yksilöllisen ohjaamisen. Tunnilla ohjaaja voi halutessasi tarkistaa sinun vatsalihaserkauman ja voit kysyä miltä askarruttavia kysymyksiä. Pääset samalla juttelemaan samassa tilanteessa olevien äitien kanssa. Kurssilta saat myös kotijumppaohjeet. Ohjaajana toimii yli 10-vuotta liikunnan parissa töitä tehnyt äitiysliikunnan-ohjaaja, sekä PilatesHealth-ohjaaja Reija Laitinen. Pidetään huolta sekä kehosta, että mielestä vauva-arjen keskellä . Hinta 59 euroa. Sitovat ilmoittautumiset maaliskuussa alkavaan ryhmään 8.5 mennessä: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa workshopin jollain liikuntaedulla.
  • KAHVAKUULA tiistaisin 28.5-18.6 klo 17.45-19.00. Kesätreeniä kahvakuulalla! Kuulalla saat treeniä koko keholle ja treenata voi missä vaan! Kaipaatko apua kahvakuulan tekniikoihin ja vinkkejä omiin treeneihin? Entä minkä painoinen kuulan pitäisi olla? Näihin ja muihinkin mieltä painaviin kuulakysymyksiin saat vastauksia Kahvakuulan workshopissa. Tässä neljän kerran kahvakuulan tekniikkakurssissa käydään läpi kahvakuulan tekniikoita pienryhmässä. Mainio tapa saada kipinä kuulailusta koko kesäksi. Jokaisella kerralla opetellaan ensin tekniikat liikkeisiin ja lopputunnista tehdään treeni opituilla liikkeillä. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin jo kuulalla treenanneille. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa, jotta yksilöllinen ohjaus ja neuvonta ovat mahdollisia. Et tarvitse omaa kahvakuulaa, vaan ne löytyvät lainaksi Liikuttavalta. Ohjaaja: Personal Trainer, Satu Rintamäki. Hinta: 55€, sisältää pienen treenioppaan. Maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Ilmoittautumiset 23.5 mennessä: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!