Liikuttava logo2

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
Liikuttava logo2
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

ELOKUUSSA

  • PITKÄ YIN JOOGA perjantaina 9.8 klo 17.45-19.45. TÄYNNÄ, ota yhteyttä mikäli haluat jonoon mahdollisten sairauspoissaolojen tilalle.
  • AISTIEN ARMOILLA LUENTO JA RENTOUTUS sunnuntaina 25.8 klo 10.15-12.30. Tässä Aistien armoilla -workshopissa keskitytään aikuisen ihmisen sensomotorisen kuvan haasteisiin. Workshop on kaksiosainen sisältäen osallistavan luennon sensomotoriikasta sekä toiminnallisen rentoutuksen kotiharjoitteineen. Tutustu workshopin sisältöön tarkemmin tästä. Ohjaana tässä workshopissa Sensomotoriikan asiantuntija, Liikunnanohjaaja AMK Jarno Jokela. Hinta 35 euroa. Ilmoittaudu mukaan 18.8.2019 mennessä sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla. Huom. Vastaava kurssi koskien lasten sensomotorisia haasteita sunnuntaina 1.9.
  • PITKÄ YIN JOOGA perjantaina 30.8 klo 17.45-19.45.ule nauttimaan pitkistä ja lempeistä yin joogan venytyksistä kokonaisen kahden tunnin ajaksi. Tämän kaksituntisen aikana saat lihaksesi venymään, mielesi rauhoittumaan ja aineenvaihdunnan mukavasti käyntiin. Yin jooga edistää sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja tasapainottaa koko kehoa. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisen paljon sitä on lantion ja alaselän alueella johon yin joogaharjoitukset eniten vaikuttavat. Yin joogan avulla tulet koko ajan tietoisemmaksi itsestäsi ja omista tarpeistasi. Yin jooga saattaa vapauttaa kehosta myös erilaisia tunnelukkoja ja on palauttava, voimaannuttava harjoitus stressaavassa elämäntilanteessa. Sopii hyvänä vastapainona myös dynaamisille liikunta lajeille. Tämä kurssi sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Ota mukaasi joustavat, lämpimät vaatteet ja vesipullo. Salista löytyy matot ja kaikki tunnilla tarvittavat pienvälineet. Jos et ole ennen ollut joogassa ja haluaisit kokeilla, sopii tämä kaksituntinen loistavasti myös ensikertalaiselle. Kurssin ohjaa joogaopettaja (RYT 500) ja Pilates Health ohjaajaa Eeva-Maria Pasonen. Hinta 30 euroa. Maksetaan Liikuttavan tilille ohjeiden mukaisesti ennen joogaa tai paikan päällä liikuntaeduilla. Ilmoittaudu mukaan 23.8.2019 mennessä sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Jooga toteutetaan 8-12 osallistujalla. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla.

SYYSKUU

  • AISTIEN ARMOILLA LUENTO JA RENTOUTUS sunnuntaina 1.9 klo 10.15-12.30. Tässä Aistien armoilla -workshopissa keskitytään esi- ja alakouluikäisen lapsen sensomotorisen kuvan haasteisiin. Workshop on kaksiosainen sisältäen osallistavan luennon sensomotoriikasta sekä toiminnallisen rentoutuksen kotiharjoitteineen. Ohjaana tässä workshopissa Sensomotoriikan asiantuntija, Liikunnanohjaaja AMK Jarno Jokela. Hinta 35 euroa (lapsi+aikuinen), voit myös osallistua pelkkään luentoon tai rentoutukseen 20 eurolla. Ilmoittaudu mukaan 18.8.2019 mennessä sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla. Huom. Vastaava kurssi koskien aikuisten sensomotorisia haasteita sunnuntaina 25.8.
  • PITKÄ YIN JOOGA perjantaina 6.9 klo 17.45-19.45
  • PHYSIOSELKÄ lauantaina 7.9 klo 11.00-12.15. Elvyttävä ja avaava koko selän ja eritoten niska-hartiaseudun hyvinnointiasi parantava workshop. Ohjaajana fysioterapeutti ja PhysioPilates ohjaaja Elina Torro. Hinta 20 euroa. Ilmoittautumiset 1.9 mennessä: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa workshopin jollain liikuntaedulla. 
  • PHYSIOPILATES SYNNYTTÄNEILLE sunnuntaina 8.9-6.10 klo 11.00-12.15. PhysioPilates on fysioterapeutin ohjamaa pilatesharjoittelua. Pilates auttaa kehoa palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä, parantaa keskivartalon hallintaa, tukee lantionpohjan lihasten palautumista ja virkistää kehoa ja mieltä. Ohjaus tapahtuu pienryhmässä turvallisesti ja yksilöllisesti. Tämä viiden kerran workshop on tarkoitettu synnyttäneille äideille ilman vauvan mukana oloa. Synnytyksestä voi aivan hyvin olla kulunut jo tovi tai vuosiakin, voit silti osallistua tähän workshopiin. Pilates workshopin ohjaa PhysioPilates -ohjaaja, äiti ja yleisurheilustakin tuttu Elina Torro. Hinta: 69 euroa, maksu myös eri liikuntaeduilla onnistuu. Ilmoittautumiset 1.9 mennessä: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa workshopin jollain liikuntaedulla. 
  • JUOKSU WORKSHOP sunnuntaina 8.-29.9 klo 13-15  Opi juoksun perusteet, juoksutekniikkaa ja ammenna vinkit omatoimiseen harjoitteluun neljän kerran juoksu workshopissa. Workshopin ohjaavat Liikuttavan oma Personal trainer Satu Rintamäki sekä fysioterapeutti, PhysioPilates ohjaaja Elina Torro. Elinalla on yleisurheilutaustaa Suomen huipulta asti, joten nyt on nainen paikallaan opastamassa oikeaan juoksutekniikkaan. Ryhmä kokoontuu tapaamisten alussa Liikuttavalla. Joka kerta myös ulkoillaan lähialueella eli kaiva lenkkikengät kaapista ja ilmoittaudu mukaan! Workshopin lisäksi aerobisen kunnon testauspäivä erikseen ilmoitettuna ajankohtana. Workshopiin ei ole taito- tai kuntovaatimuksia, jokainen pääsee kokeilemaan juoksua tässä workshopissa tasolleen sopivassa määrin. Juoksu workshop toteutetaan 6-10 osallistujan pienryhmänä. Hinta: 99 euroa, myös eri liikuntaedut käyvät maksuvälineinä. Ilmoittautumiset 1.9 mennessä: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella: www.liikuttava.fi/yhteystiedot. Ilmoitathan myös mikäli haluat maksaa workshopin jollain liikuntaedulla.

Mitä sinä haluaisit Liikuttavalla tapahtuvan tai haluaisitko itse järjestää jotain tapahtumia tai workshopeja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!