logo liikuttava.fi

FB f Logo blue 100  Olemme
Facebookissa!
 
 
 

Liiku itsellesi hyvä olo!

VIELÄ ENNEN KESÄLOMIA: Viiden kerran jatkot kevään pienryhmiin, (hinta 59€/ryhmä)

  • Kuntopiiri ma klo 17.10-18.20 (ajalla 7.5-4.6)
  • PhysioPilates ti klo 19.20-20.30 (ajalla 8.5-5.6)

KEVÄÄN 2018 PIENRYHMIEN AIKATAULU ajalla 7.1-30.4

Pienryhmien tuntikuvaukset:

Kuntovalmennusta ja ravintoneuvontaa pienryhmässä:

KunnonStartti pienryhmävalmennus 10x: torstaisin klo 18.30-20.00, 25.1 2018 alkaen, ei viikolla 9 ja 13.

Tältä kurssilta saat henkilökohtaiseen kuntovalmennukseen verrattavissa olevaa ohjausta liikkuvuus-, lihaskunto-. ja kestävyysharjoitteluun sekä ravintoneuvontaa. Melkein kuin oma PT mutta vieläkin enemmän! Lisäksi saat pienryhmän kannustuksen ja vertaistuen ja säästät kustannuksissa. Saat mahdollisuuden myös osallistua kertamaksulla Liikuttava:n pienryhmätuntien vapaille paikoille. Hinta 250€/hlö! Hinta sisältää 10 tapaamista ja materiaalit. Ohjaajana Satu Rintamäki. Lue lisää KunnonStartin sisällöstä tästä!

Huom. Pienryhmävalmennuksen voit tilata yksityistunteina myös esimerkiksi työporukalle.

Lihaskuntoa vauvan/lapsen kanssa:

BabyLiikkis 8x: tiistaisin klo 10.30-11.30 1. jakso 9.1-6.3. (ei viikolla 9)

BabyLiikkis on vauvan (3-12kk) ja äidin yhteinen liikuntatuokio, joka auttaa äitiä palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä sekä luo vuorovaikutusta äidin ja vauvan välille. Tunnit koostuvat ohjatusta alkulämmittelystä, äidin lihaskuntoliikkeistä, joissa vauva on mukana tai lihaskuntoliikkeitä tehdään eri välineitä ja oman kehon painoa hyödyntäen sekä loppuvenyttelystä ja lantionpohjan harjoitteista. Tunnit toteutetaan kahdeksan kerran jaksoissa, hinta 69€/jakso, sis. 8 kertaa. Ohjaajana Satu Rintamäki.

Liikkis 8x: maanantaisin klo 10.30-12.00 1. jakso 8.1-5.3. (ei viikolla 9)

Liikkis tunneille voit tulla lapsen kanssa treenaamaan. Aikuiselle on tarjolla harjoitteluohjelmat, joissa lapsi voi olla joko mukana tai liikkeet tehdään ilman lasta. Treeni tehdään lasten ehdoilla. Aikuinen on vastuussa omasta lapsestaan ja treenistään mutta ohjaaja auttaa lasten hoidossa ja opastaa oikeissa liiketekniikoissa. Treeniaikaa on yhteensä 90 minuuttia, voit olla joko koko ajan tai vain osan. Tunnit toteutetaan kahdeksan kerran jaksoissa, hinta 69€/jakso, sis. 8 kertaa. Lastenhoitaja/ohjaaja Satu Rintamäki.

Treeniryhmät:

Kuntopiiri 15x: maanantaisin klo 18.00-19.00 ajalla 8.1-23.4 (ei viikolla 9)

Tehokas matalan kynnyksen lihaskuntotunti, jossa treenataan erityylisin kiertoharjoitteluin joko eri välineitä tai oman kehon painoa hyödyntäen. Kaksi peräkkäistä kertaa ovat aina samantyylisiä ja liikkeistä on tarjolla eri versiot, jotta jokainen saa kunto- ja taitotasoonsa sopivat treenin. Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150€, sis. 15 kertaa.

BodyHarmony 15x: maanantaisin klo 19.20-20.30 ajalla 8.1-23.4 (ei viikolla 9),

Rauhallinen koko kehoa huoltava ja vahvistava tunti, joka kehittää kehonhallintaa, tasapainoa, lisää liikkuvuutta ja rentouttaa. BodyHarmony on sopiva sekoitus joogaa, pilatesta, kehonhuoltoa ja kehoa vahvistavia lihaskuntoharjoitteita. Tunteja ohjaavat RYT 200 joogaohjaaja Niina Katara ja Liikuttavan oma Personal Trainer Satu Rintamäki. Hinta 150€, sis. 15 kertaa. Huom. tunnin kesto 70min. Jokaisella tunnilla on oma teemansa. Tuntien teemat (muutokset ohjelmaan mahdollisia):

8.1 Lantion auki (Satu), 15.1 Syvävenyttely ja Triggerit (Satu), 22.1 Vinyasa Flow jooga (Niina), 29.1 Vinyasa Flow jooga (Niina), 5.2 Kehon kierrot (Satu), 12.2 CorePilates (Satu), 19.2 Astanga jooga (Niina), 26.2 HIIHTOLOMA ei tuntia, 5.3 Yin jooga (Niina), 12.3 Lantiokorin hallinta ja alavartalon huolto (Satu), 19.3 Rintaranka/lapatuki ja ylävartalon huolto (Satu), 26.3 Yin jooga (Niina), 2.4 Tasapaino Special (Satu), 9.4 Yin jooga (Niina), 16.4 Corepilates (Satu), 23.4 Lantio auki (Satu)

PhysioPilates 15x: tiistaisin klo 19.20-20.30 ajalla 9.1-24.4 (ei viikolla 9)

PhysioPilates on fysioterapeutin ohjaamaa pilatesharjoittelua. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. PhysioPilates-harjoittelu sopii kaikille pilateskokemuksesta tai terveysongelmista riippumatta. Ohjaaja antaa tunnilla vaihtoehtoisia tapoja liikkeiden suorittamiseen. PhysioPilates-harjoittelu sopii erinomaisesti kehonhuoltomenetelmäksi muun liikuntaharjoittelun oheen. Tunnit ohjaa fysioteraputti ja PhysioPilates ohjaaja Annika Uutela. Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 150€, sis 15 kertaa.

Vinyasa Flow jooga: keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 ajalla 10.1-25.4 (ei viikolla 9)

Vinyasa jooga on dynaaminen joogalaji, jossa hengitys ja liike yhdistyvät ja synnyttävät näin virtaavan harjoituksen. Vinyasa harjoitus tuottaa lämpöä kehossa, kehittää voimaa, kestävyyttä, joustavuutta ja notkeutta. Vinyasa harjoitus lisää fyysisen voiman lisäksi myös mielen lujuutta ja rauhoittumista tähän hetkeen. Tunti on fyysinen mutta harjoitus tehdään aina lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Sopii kaikille paitsi raskaana oleville. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Tuntien sisältö ja harjoutussarjat vaihtelevat eri teemoin. Ota mukaasi oma juomapullo ja iloista mieltä, joogamaton saat tarvittaessa lainaan Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Hinta 150€, sis. 15 kertaa.

Yin jooga: keskiviikkoisin klo 19.10-20.20 ajalla 10.1-25.4 (ei viikolla 9)

Yin jooga on rauhallinen, palauttava ja helppo joogalaji, jossa lihasten sijasta venytetään sidekudosta. Jooga-asanoissa viivytään pidempään (useita minuutteja) ja näin edistämme sidekudosalueitten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, erityisesti lantion ja ristiselän alueella johon yin harjoitus eniten vaikuttaa. Fyysisen harjoituksen lisäksi yin jooga on voimakas mielenharjoitus joka auttaa meitä pysähtymään ja antaa voimaa stressaavassa ja kiireisessä elämäntilanteessa. Tunti sopii kaikille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Ota mukaasi vesipullo ja oma viltti/joogablokki, joogamaton saat tarvittaessa lainaksi Liikuttavalta. Joogan ohjaa RYT 500 joogaohjaaja Eeva Maria Pasonen. Lämpimästi tervetuloa! Huom. tunnin kesto 70min. Hinta 150€, sis. 15 kertaa.

Core&Kuula 15x: torstaisin klo 17.15-18.15 ajalla 11.1-26.4 (ei viikolla 9)

Näillä tunneilla keskitymme pilatestyylisiin, keskivartalon tukea lisääviin liikkeisiin sekä käytämme kahvakuulia monipuolisesti erilaisissa voima-, liikkuvuus-, kestävyys- ja kehonhallintaharjoitteissa. Joka tunti on vähän erilainen, etenemme kevään aikana progressiivisesti kohti haastavampia harjoitteita. Näille tunneille voi tulla ilman aiempaa pilates- tai kuulaharjoittelukokemusta. Kaikille löytyy oma tapa harjoitella. Mukaan oma juomapullo ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. HInta 150€, sis 15 kertaa.

CrossCore 15x: sunnuntaisin klo 17.15-18.15, ja 18.30-19.30 ajalla 7.1-29.1 (ei 25.2 ja 1.4)

Kehonhallintaa, voimaa ja tasapainoa kehittävä tunti, jossa pääosin treenataan katosta roikkuvien CrossCore -voimanarujen avulla. Monipuolisia voima-, tasapaino-, ja liikkkuvuusharjoitteita tarjolla eri liikevariaatioin kaiken tasoisille liikkujille. Tule ja haasta itsesi vähän erilailla, mihin olet ehkä tottunut! Sunnuntain molemmat tunnit soveltuvat kaikille, pääosin teemme sisällöltään samanlaisia kokonaisuuksia. Kausi aloitetaan tekniikan kertauksella, eli mukaan voit tulla, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta CrossCore treeneistä! Mukaan oma juomapullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 150€, sis. 15 kertaa.

Aamuryhmä 13x: perjantaisin klo 8.30-9.40 ajalla 19.1-27.4 (ei 2.3 ja 30.3), Tunnit peruttu vähäisen kysynnän vuoksi, kokeillaan myöhemmin uudelleen.

Aloita alkava viikonloppu Liikuttavan hyvässä aamurymässä. Kurssin alussa teemme lihaskuntoharjoitteita ja kehonhallintaa sekä huoltavia harjoitteita lattiatasolla. Kevään edetessä mukaan tulevat myös muut kehonhallinta-, voima- ja tasapainoharjoitteet. Näillä tunneilla ei ole ikärajaa tai kuntotasovaatimuksia, pienryhmässä jokaiselle sovelletaan tunti omaan ikään ja kuntoon sopivaksi. Rohkeasti mukaan ja liikkumaan Liikuttavan pienessä porukassa! Huom. tunnin kesto 70min. Ohjaajana Satu Rintamäki. Hinta 130€, sis. 13 kertaa.

TREENIRYHMIEN HINNAT: 150€/kausi, Aamuryhmä 130€/kausi

Jos et joku kerta pääse osallistumaan omaan ryhmääsi, voit päästää jonkun tuttusi liikkumaan puolestasi tai tulla korvaamaan tunnin jossain muussa treeniryhmässä, jossa on tilaa. Pienryhmässä mukana olevat voivat tulla myös muille tunneille extratreeneihin kymmenen euron kertamaksulla.  

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoitathan ryhmän/ryhmät, johon ilmoittaudut, nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi Satulle joko puhelimitse: 040-7005210, sähköpostitse: satu(at)liikuttava.fi tai yhteydenottolomakkeella. Satulta voit kysyä myös lisätietoja ryhmistä.